This Weekend #1

Blog

Hei fine folk! Nå har jeg nettopp våknet fra en liten powernap, jeg har så og si ''erklært'' meg selv frisk, men det henger enda litt igjen, så søvn er viktig, hehe. Jeg tenkte å starte med å ha #thisweekend innlegg hver mandag, for det er ikke alltid jeg har så mye tid til å blogge i helgene - og da er det nok bedre å oppsumere litt høydepunkter osv senere! Let's GO!

- AKKURAT NÅ -

I dag er jeg veldig sliten og humøret fra 1-10 er vell på en god 4, haha! Ikke så veldig optimistisk start det her folkens! Neida, alt går som regel fint med meg, skulle bare ønske at jeg orket å dra ut i dag ettersom været er så utrolig fint. Jeg blir så lei meg av å være inne når solen skinner og det er jeg nok ikke alene om! Heldigvis har høsten så vidt startet og jeg gleder meg til å gå turer i parken og løpe utendørs, før vinteren kommer!

- HELGENS ANTREKK -

Cute and Classy ♥ Smykke fra Happinessboutique.com, skjørt Topshop, sko Nelly, Body her!

- HELGENS OPPTUR -

Bursdagen på lørdag! Melat fylte 20 år og det kunne jeg virkelig ikke gå glipp av, alle jentene samlet seg, det var gamle & nye fjes og toppers stemning!! Sangria som velkomstdrink, Kahoot quiz, pizza, kaker og masse herlige jenter? Det kan ikke gå galt! Jeg koste meg fra start til slutt og det var virkelig en utrolig morsom kveld. Noen dancemoves lærte jeg meg og, haha!

- HELGENS GLEDINGS -

Hellas på torsdag!! Det er virkelig noe med Kreta altså, jeg får virkelig ikke nok av det stedet. Som mamma sier, vårt andre hjem! Jeg og mamma reiser til Platanias i Kreta denne torsdagen og skal være der hele høstferien. Jeg gleder meg virkelig til sol og varme, samtidig som at jeg fyller 20 år der nede! Jeg kan ikke se for meg en bedre bursdag, på stranden med en mojito i hånden og min kjære mor ved siden av. Det blir virkelig avslappende og helt fantastisk!

- HELGENS HUMØR -

Humøret denne helgen har vært veldig bra! Jeg hadde en kjempekoselig fredag, der jeg filmet videoer med Miranda og Sofie. Lørdagen var jeg så heldig å bli sminket av Olivia, og så var det bursdagen til Melat på kvelden! Søndagen var en skikkelig chilledag med kjæresten, vi gjorde egentlig ingenting, som er sykt digg på en søndag haha! Jeg må si meg fornøyd med denne helgen, altså ♥

Jeg håper dere likte innlegget og at dette er noe dere vil ha mer av fremover! Nå skal jeg jobbe litt og få i meg noe digg mat. Hvordan har din helg vært?

Liker

Kommentarer

nettside,
We encourage you to explore our website and enjoy all it has to offer. We love rings, too, and our content is designed to inspire, educate and entertain.
gullsmed1.com/forlovelsesringer/