This beautiful place

Travel

Åhh, her koser jeg meg! Ser dere det jeg ser? Svanen er tilbake!! Den ble levert noen timer etter at mamma postet bursdags-innlegget hun skrev, og dere kan tro vi ble glade. De som hadde tatt den hadde kommet tilbake for å levere den, og det er ikke ofte man får tilbake ting som er tatt. Veldig rar opplevelse, haha! Forventet ikke at noen skal stjele noe slikt, men svanen er jo veldig fin & behagelig, så.. ♥ Nå er den trygt hjemme hos oss i hvert fall! :-) Den ''sover'' inne nå, slik at den ikke blir tatt igjen. Lol!

Jeg vil forresten tipse dere om noe jeg alltid gjør før jeg reiser, nemlig å skrubbe huden! Jeg bruker fast en Coffee Scrub fra ScrubLove og skrubber huden lett før jeg påfører en kroppskrem. Denne skrubben er utrolig god og gjør at huden lettere får farge! Jeg er helt avhengig og den har sin faste plass i dusjen når jeg er hjemme, og i kofforten når jeg er på tur. Anbefales virkelig!

Nå venter beachen og en mojito til meg (skryte skryte) og jeg ønsker dere en faaab onsdag. Tell me all about it, hvis du vil! Vi blogges ♥

Liker

Kommentarer