THE CITY THAT NEVER SLEEPS

Travel

Tid i New York: 19:45

Hallo fra New York! Jeg befinner meg nå i byen som aldri sover, med fineste Marthe og Maren. Vi reiste fra Oslo i går og hittil har vi fått unnagjort litt shopping i Times Square. Det ble endelig litt ny sminke igjen på meg, som jeg skal vise dere i morgen! Jeg er helt forelsket i denne byen og er i lykkerus for at jeg endelig er tilbake. Sist jeg var i New York var i 2015 og det er for lenge siden - hehe.

Vi har veldig mye på agendaen, vi blir her til søndag og har allerede funnet ut hva vi skal gjøre hvilke dager slik at vi får mest ut av turen våres. Jeg kommer til å oppdatere dere hver dag i mens jeg er her, mest på snapchat @sofkvelland så legg meg gjerne til der! Kameraet er med meg overalt og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere masse antrekk og bilder fra denne fine byen

O U T F I T D E T A I L S

Jakke fra Shein.com (sponset)

Sekk Fiorelli

Solbriller Céline

Adlinks:

Genser Junkyard.no her. Denne elsker jeg så mye, den er skikkelig behagelig å ha på seg og rosafargen er helt perfekt!

Hatt fra Nelly her

Nå skal vi ta en liten powernap, så er det tid for å fikse oss for vi skal sjekke ut utelivet her i New York. Jeg har aldri festet her før, men har veldig høye forhåpninger - hehe! Jeg håper dere sover godt og får en fin dag når dere leser dette. Klem fra meg :-)

Liker