Test av Braun's Skin Spa

Blog

Nå har jeg fått testet skikkelig godt ut den nye Skin Spaen som jeg fikk tilsendt fra Braun her i mai. Som dere kanskje husker så fikk jeg en utrolig fin gave eske med skinspaet og alt tilbehør fra Braun, dere kan lese hele innlegget HER!

Jeg var veldig spent før jeg skulle begynne, hadde hørt at dette skulle gjøre skikkelig vondt. Det gjorde det! For å si det mildt, trodde jeg at jeg skulle dø da jeg tok de første "takene" med epilatoren. Startet med friskt mot ved å sitte i badekaret og føre epilatoren oppover forsiden av leggen. Det lugget så mye at jeg tenkte "seriøst, er dette mulig", men etter kort tid så gjorde det faktisk ikke så vondt lenger. Så egentlig er det kun de første sekundene det gjør vondt, og så blir det MYE bedre. Det tok ikke så veldg lang tid å fjerne hårene, det anbefales å ta de i dusjen eller badet, etter at varmt vann har myket opp huden. Man kan også ta det på tørr hud.

Dagen etter epileringen var jeg spent, hadde jeg fått en million røde nupper eller var huden fremdeles like glatt som dagen før? Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket, huden på leggene var silkemyk og man skulle ikke tro den hadde gjennomgått den behandlingen dagen før. Jeg var flink til å smøre meg inn med bodylotion etter epileringen, og det er superviktig. I tillegg må man scrubbe (eksfolere) huden et par ganger i uken, for å unngå inngrodde hår, i tillegg at det fresher opp huden. Til det bruker man børstehodet!

Under ser dere de ulike delene som følger med, barberhodet er ikke med på bildet, men fungerer som en vanlig barbermaskin. I tillegg medfølger et etui, kost og lader.

1: Selve epileringshode er festet på, uten noen av toppdekselene // 2: Her er det mest vanlige epileringshodet festet på, det man bruker til feks legger. // 3: Her har jeg tatt på et toppdeksel som passer når man skal ta håret i bikinilinjen eller i ansiktet // 4: Her er børstehodet på/m beskyttelseslokk - som du bruker sammen med en scrubkrem.

Når man fjerner hår med epialtor, så tar det lenger tid før de vokser ut igjen, og det kommer som oftest færre hår tilbake. Siden hårene vokser i ulike faser, så kommer det hår ut igjen (de som ikke ble epilert) etter ca 1 1/2 uke. Disse går lett å fjerne og gjør mye mindre vondt enn første gang. Så er det ekstra spennende når det første håret du epilerte vokser ut igjen. Dette kan ta alt fra 2-4 uker. Da må man vente til hårene er ca 5 mm før de igjen fjernes. Og til alle som er redd smerte - det gjør på langt nær så vondt som første gangen!

Step-by-Step - legger:

1: Ta en varm dusj/ bad og ta på det rosa toppdekselet, bilde 2 ovenfor
(Du kan også gjøre det på tørr hud, da må huden være ren og ikke med olje eller krem på)

2: Før epilatoren langsomt nedenfra og oppover, mot hårenes retning. Det lugger i begynnelsen, men dette vil avta. Når alt håret er borte kjenner du ingenting!

3: Skyll av og tørk forsiktig med håndkle

4: Smør deg inn med en mild bodylotion

NB! Husk å scrubbe huden med peelingkrem og eller bruk eksfoliatorbørsten, bilde 4, jevnlig, ca 2 ganger i uka.

Step-by-Step - ansiktet

Som for legger, men bruk toppdeksel 3 og stå foran speilet!

Jeg har ikke prøvd epilering før, og synes dette fungerte veldig bra. Siden det er lys på maskinen så ser jeg også lett hvor hårene er, og maskinen er lett å holde i. Du kan også velge hastighet, det er lurt å starte med den laveste. Jeg synes den er velig fin og liker at den er trådløs (du kan også bruke m/ ledning, men sitt da for guds skyld ikke i badekaret...) Jeg kommer til å fortsette å bruke den, og mamma har lagt sin elsk på den (selvsagt) så jeg tror nok den vil falle i smak hos de fleste!

Mer info finner du her. Du får kjøpt maskinen der du handler elektriske hjemmeprodukter; Siba, Pixmania osv

Produktet er sponset av Braun, men det er mine 100% ærlige meninger.

Vil du vinne en Skin Spa?

I smarbeid med Braun har jeg lyst til at flere skal få muligheten til å få seg en superfin Skin Spa - helt gratis, så det kommer konkurranse på bloggen om kort tid - følg med:-)

Liker

Kommentarer