TASTYGREEN - healthy and good food

Blog

// ANNONSE

God kveld, dere! Jeg håper dere har hatt en veldig fin dag så langt :-)

I kveld skal jeg komme med en anbefaling til dere som befinner dere i Oslo, eller som kanskje skal hit? I hvert fall! De fleste av dere vet nok allerede hvor glad jeg er i mat, men det ikke alle vet er at jeg elsker å dra på nye restauranter. Det er så mye gøyere å sjekke ut nye ting i stede for å hele tiden dra på samme sted, er dere ikke en enig? Til min store fornøyelse åpnet det nylig en lekker restaurant ved Heidis i byen, nemlig TastyGreen! Jeg måtte selvfølgelig ta turen innom og tok med meg kjæresten på en aldri så liten date der. Restauranten ligger veldig sentralt til, det er lett å finne frem og lokalet er stilrent og fint. Vi ble møtt av en veldig hyggelig servitør, som ga oss masse informasjon om maten og jeg ble skikkelig positivt overasket. Det er ikke bare bare å åpne en restaurant, vet dere!

TastyGreen passer ypperlig for de som ønsker å spise mat som også er sunt! Det er veldig mye forskjellig utvalg, enten om du vil ha biff, laks, pizza, protein smoothie eller amerikansk frokost - så finner du det her. Det jeg liker så godt med denne restauranten er at de serverer helt vanlige retter, men de er laget med en sunnere vri enn vanlig! Konseptet deres ELSKER jeg og det faller veldig godt i smak. Du kan med andre ord ta turen hit og vite at uansett hva du bestiller, så får du i deg ordentlig mat som er godt for både smaksløkene og deg selv! De på TastyGreen har skapt noe jeg har etterspurt så lenge, nemlig å samle alt av god mat og lage det på en sunn måte. Foodlove ♥

Til middag bestilte vi indrefilet av storfe som var lett marinert i krydder. Den ble servert med ferske grønnsaker og hjemmelaget peppersaus. Peppersausen er nok noe av det beste jeg har smakt, helt seriøst! Vi fikk også Garlic Smashed Potatoes, ahh! Biffen var velsmakende, saftig og perfekt stekt. Dette er jeg veldig nøye på, jeg vil ha biffen min på en spesiell måte - og det fikk jeg!

Desserten våres var like god som den ser ut som! Det er hjemmelaget mangopudding med kokoskrem og kokosmelk. En laktose fri variant, som ble godt tatt i mot av både meg og Simen! Vi spiste oss gode & mette, og er begge enige om at hit må vi tilbake igjen.

Hvis du har lyst til å prøve ut noe nytt, vil jeg virkelig anbefale dere å ta turen til TastyGreen! Et perfekt sted å dra med familien, eller kanskje ta en date der slik jeg gjorde. Det er en veldig rolig og fin atmosfære, så her kan du egentlig ta med hvem som helst, hehe! Dere kan finne TastyGreen på Instagram HER og adressen til restauranten er Hieronymus Heyerdahls gate 1, 0160 Oslo.

Vil du ta turen innom?

Liker

Kommentarer