Tapas in my heart!

HALLO?! Se så mye god mat a dere! Jeg er virkelig en mat-elsker og noe av det beste jeg vet er som nevnt mange ganger før, bursdager <3 I går var det storebroren min som fylte 22 år, og det var virkelig en hyggelig feiring! Mange familiemedlemmer kom på besøk og vi koste oss masse. En perfekt søndag med andre ord! Det er mamma og pappa som har stått for maten, og tanken på tapas gjør at jeg får vann i munnen. Jeg tror jeg nesten må ta meg en tur til kjøkkenet rett etter jeg har publisert dette innlegget, jeg ble sulten bare av å se på bildene!

Tidligere i dag tok jeg en powernap på hele 2 timer, og det var kanskje ikke så lurt ettersom jeg nettopp ordnet døgnrytmen min. Døgnrytmen blir virkelig satt på prøve når man har friår, haha!

Ble du også sulten av å se maten?;) Hehe!

Liker

Kommentarer

Citrix
,
Wow, det så skikkelig digg ut. Får vann i munnen selv 😃 Send foreldrene dine til meg, jeg vil ha sånn Tapas 😊
Citrix
,
Forresten, kan du komme med oppskrifter på tapasen?
Eva Marie kvelland
,
Jeg var så heldig å være med i selskapet og kunne forsyne meg med mye godt. Jeg er glad for at du tok så mange fine bilder av maten Sofie, så nå kan jeg lage noen retter når jeg ønsker det. Det er jo umulig å velge når det er så mye fint. Bildene er lagret så nå har jeg sommermenyer klare. Tusen takk.
Sofie Kvelland,
Så koselig å høre bestemor. Alltid hyggelig når du er på besøk 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Det skal jeg nok få til, planlegger flere oppskrifter fremover, og tapas er jo SÅ godt 😃
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk, så hyggelig å høre 😊
sofiekvelland.no