tanker

Thoughts & Opinions

Hei fine, tålmodige og herlige lesere. Nå er det alt for lenge siden jeg sist fikk satt meg ned og faktisk skrevet ordentlig til dere. De siste innleggene mine har bestått av bilder og kun bittelitt tekst. Som regel der jeg forteller at jeg har dårlig tid og er på farten. Sånn vil jeg ikke at det skal fortsette å være.

Jeg har blogget i veldig mange år nå, om jeg ikke tar helt feil så er jeg på mitt åttende år. Det er ganske utrolig å tenke på, at noen av dere kanskje har fulgt meg så lenge. Fra jeg var en ung jente som startet på ungdomsskolen, gjennom videregående og så nå til mitt liv som student. De første årene av min ''blogg-karriere'' delte jeg mye personlig med dere. Jeg skrev om kjærlighetssorg, ting jeg opplevde som ikke var så lett, jeg delte hemmeligheter med dere og hvis jeg var lei meg, så skrev jeg. På et eller annet tidspunkt sluttet jeg med det, jeg lukket meg og innleggene ble mindre og mindre personlige. I fjor? Hvis jeg leser innleggene fra det året, ser jeg få tegn på at jeg hadde det vondt. Men jo, det hadde jeg. 2017 var ett ekstremt tøft år og jeg slet mye med meg selv. Jeg hadde flere episoder med panikk og angst som til slutt gjorde meg redd for å være alene. Jeg gikk fra å elske alene tid, til å bli avhengig av å alltid ha noen rundt meg. Ingenting av dette fortalte jeg dere om, i stede postet jeg bilder av hva jeg hadde på meg. Det var det som føltes lett og trygt, da.

2017 fikk heldigvis en veldig bra slutt, jeg forelsket meg i en fantastisk gutt som jeg stolt har ved min side i dag. Jeg lærte mye nytt fra han. Han lærte meg å se de fine tingene ved meg selv, å få mer tro på at ting faktisk går bra og evnen til å senke skuldrene, ta det med ro og ikke dvele med fortiden. 2018 har vært det beste året på lenge, og jeg har hatt det veldig fint, men jeg har samtidig problemer jeg sliter med. Dette har jeg så lyst til å fortelle dere mer om, for jeg synes det er viktig å vise alle sider og ikke bare de positive. Jeg kjenner veldig mye på stress, har mange frykter som spiser meg opp og jeg er nok ikke den eneste. Kanskje vi kan hjelpe hverandre i gjennom noe av det?

Det føles utrolig godt og skrive ordentlig til dere igjen, og det er noe jeg kommer til å gjøre fremover. Jeg vil lære meg å åpne meg igjen, tørre å ta opp tøffe temaer og slutte å gjemme meg bak ''dagens antrekk''. Selvfølgelig vil jeg fortsette å skrive om mote & skjønnhet og, men jeg vil ikke at bloggen min kun skal bestå av det.

Jeg lager en avstemning under her, så dere kan være med på å bestemme det første temaet dere ønsker at jeg skal ta opp ❤

Tusen takk for at dere tok dere tid til å lese innlegget.

0 stemmer
0 stemmer
0 stemmer

Liker