swimwear favorites

// Reklame for Hunkemöller

Nå som sommeren offisielt er her, har jeg tittet masse på Hunkemöller sin nettside for å finne det perfekte badetøyet for sommeren. Her om dagen ryddet jeg i klesskapet mitt og tok frem bikiniene mine, og fant ut at jeg har 6 bikinitopper, men bare to som ikke er misfargede.. Det er med andre ord svært lenge siden jeg sist bestilte meg nytt badetøy og la oss bare si at det virkelig er på tide med noe nytt og fresht! I år ønsker jeg mer farger og mønster, det synes jeg er såå fint og sommerlig. Det er lenge siden jeg har hatt en badedrakt, men det er jo faktisk så stilig og kan styles på så mange måter! På nettsiden deres fant jeg så sinnsykt mye kult og trendy, alt fra bikinier til badedrakter, og i den anledning tenkte jeg å vise dere mine favoritter! Kanskje det er fler som ønsker seg litt nytt badetøy?

Nydelig blå bikinitruse og bikinitopp // Orange bikinitopp og bikinitruse // Rosa bikinitopp

Denne fargen - altså WOW! Se for dere hvor fin den er når man har fått litt farge på kroppen og styler den med for eksempel en oversized hvit skjorte, smykker og solhatt. Trenger denne ASAP!

Blå bikinitopp // Gul bikinitopp // Orange bikinitopp

Ocean Bloom Badedrakt // Celine Badedrakt // Julia Badedrakt

Jeg gleder meg veldig til å få litt nytt & fresht badetøy i hus, og håper dere fant noe dere likte! Hunkemöller har et sinnsykt bredt utvalg, god kvalitet og så mange fine produkter. Anbefaler dere å ta en titt 💕

Liker

Kommentarer