sweather borrowed from @mirandaneimi

Blog

God lørdag, fine lesere ♥ Var hjemme i hele går, hadde først besøk av Derya og resten av kvelden gikk til å slappe av sammen med familien. Har ikke fått brukt mye tid på familien i det siste og når jeg er med dem merker jeg hvor koselig og trygt det er. De er jo de eneste som har vært der fra dag en og alltid kommer til å være der. En veldig fin og betryggende tanke :-)

I dag feirer Birk i klassen bursdag og dit skal jeg med mange gode venninner. Gleder meg masse, for som jeg har nevnt tidligere på bloggen eelsker jeg bursdager med tema og temaet i kveld er militær! Var en liten utfordring må jeg innrømme, eneste som kom opp på google da jeg søkte ''military girl'' var slutty kostymer fra Mye-Morro. Haha, får grave litt i klesskapet og se hva jeg finner. Fikk ikke sove i natt så skal ta meg en liten powernap, så blogges vi i morgen. Ha en super lørdag!

Liker

Kommentarer

kroger feedback,
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. thanks a lot
goo.gl/KcSyZc