Svar på spørsmålsrunden - part 1!

Questions & Answers

Svar: Tusen takk for det! Menyen og andre detaljer har vært på engelsk helt siden jeg startet på sofiekvelland.no, og det er for at det skal være lettere for utenlandske lesere å forstå hvor man finner ting!

Svar: Jeg har blogget på sofiekvelland.no helt siden 5.August 2015, og er veldig fornøyd! Jeg synes wordpress sitt oppsett er utrolig enkelt å forstå og jeg ser ingen grunn til å bytte tilbake. Selvfølgelig er det lettere å bli oppdaget på blogg.no og få flere folk til å se innleggene bedre, ettersom det er en toppliste og man kan legge til venner osv - men jeg angrer virkelig ikke! Jeg trives som selvstendig blogger og synes det passer meg bedre :-)

Svar: Tusen takk for det! ♥ Jeg slet veldig med spiseforstyrrelser da jeg var yngre og har tidligere skrevet et innlegg om det, men det er et par år siden nå. Jeg har også slitt veldig mye med selvbildet mitt, og gjør vell det enda, desverre! Det er en vanskelig prosess å komme ut av, og det kommer et utfyllende innlegg om det snart.

Svar: Ja, det gjør jeg! Jeg er ikke sikker på når det skal være eller hvor, men jeg er veldig sikker på at jeg skal få det til uansett! Jeg vil selvfølgelig komme med mer informasjon så fort jeg vet noe mer :-)

Svar: Hei hei! Så utrolig spennende! Jeg er oppvokst i Oslo og har ikke bodd noen andre steder, men jeg trives veldig godt her. Jeg synes at det har vært lett å bli kjent med nye og jeg kjenner flere som bor kollektivt og de trives kjempegodt! Tror det kan være en veldig fin mulighet å starte fresh og Oslo er jo en fin by :-)

Svar: Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Veldig gode forslag!

Jeg har veldig lyst til å reise til Australia, Panama og Dubai! De stedene må jeg oppleve!

Svar: Det holder jeg på å bestemme meg for nå faktisk.. Er midt i en stor søknadsprosess og jeg planlegger fremtiden min som en gærning, haha! Jeg er en person som har vært veldig redd for å ta sjanser, men nå tror jeg bare at jeg må hoppe rett i det. Wish me good luck!

Svar: Jeg var pescetarianer i et helt år og jeg raste ned flere kilo på veldig kort tid. Det var veldig vanskelig for meg å holde vekten stabil og jeg endte opp med å bli alt for tynn og ikke lenger komfortabel i min egen kropp. Derfor er jeg blitt en flexi-terianer. Jeg har meatfree mondays og kjøper ikke kjøtt når jeg er ute, men jeg spiser det en gang i uken her hjemme, for å holde vekten på plass. Jeg har en veldig høy forbrenning som gjør at jeg må spise mye, men forhåpentligvis vil det bli bedre når jeg er eldre, og da skal jeg bli pescetarianer igjen!

Hva synes du om svarene?

Liker

Kommentarer

Rannveig
,
Elsker slike innlegg ?
Christine
,
Æææ sykt skummelt det svaret ditt angående vegetarisme. For det er identisk min livssituasjon nå, haha! Jeg prøvde å være vegetarianer i flere mnd men ble nødt til å bli litt mer fleksibel på kostholdet fordi jeg ble altfor tynn og greide ikke bygge muskler ved trening... Men har også planer om å bli det når jeg blir eldre.