svar på spørsmål om alkohol

Blog

Først og fremst så vet jeg at jeg er 16, og at man egentlig ikke skal drikke før man er 18. Noen mener da at det er teit at jeg skriver om det her, men jeg tar det jo opp fordi det er så mange lesere som lurer! Uansett så tror jeg virkelig at de fleste ungdommer gir faen i den alkoholgrensen, hehe.


Har du vært full før? Brisen? Nei, har verken vært full eller brisen!

Er det flaut å si nei til drikke på fester? Jeg synes faktisk ikke det. Det er nok et problem for mange, men det er ingen vits i å være flau, for det er mye mer flaut å være stolt av å drikke!

En jentekveld med vennene dine der dere koser dere med alkohol osv, takker du nei til en sånn kveld eller? Nei, takker selvfølgelig ikke nei til det! Da kommer jeg og drikker noe alkoholfritt bare :-)

Drikker Ziwer? Nei

Har du noen gang drukket, hatt en dårlig opplevelse, og deretter sluttet å drikke? Er det på grunn av en dårlig opplevelse at du ikke drikker? Har smakt på litt forskjellig, men synes det meste smaker helt greeit. Har ikke hatt noen dårlige opplevelser, så det er ikke grunnen nei! Men har sett mange rundt meg ødelegge for seg selv pga alkohol, derfor holder jeg meg unna.

Drar du på fester og vors? Ja, i blant!

Har du noen gang følt at du har blitt presset til å drikke? Aldri!

Føler du deg utenfor når alle andre er full og du er edru? Nei, for det er alltid noen fler på fester som ikke drikker. Jeg har det jo kjempe gøy på fest selv om jeg ikke drikker, koser meg minst like mye som de som drikker!

Drikker du ikke fordi at kjæresten din er muslim og ikke kan drikke? Nei, jeg har tatt dette valget selv. Jeg drakk ikke før jeg møtte Ziwer!

Synes du ikke det er kleint å være på fest når alle i rundt deg er fulle, og du bare sitter der liksom? Hvem har sagt at jeg bare sitter der? Haha, det er så rart at så mange tror man ikke kan ha det gøy på fest uten alkohol. Det er ikke sånn at man ser på fester ''oi, hun der har ikke drukket!''

Hadde du drukket alkohol hvis du ikke hadde hatt kjæreste? Nei

Hva sier vennene dine til at du ikke drikker? De sier at de respekterer det og er stolte av meg!

Er det sånn at du skal vente til du blir 18, eller har du planer om å aldri begynne å drikke i det hele tatt? Vi får se hva som skjer senere. Er ikke noe jeg har avtalt med meg selv. Har ingen behov for å drikke nå, det er alt jeg vet!


Noe meer ?

Liker

Kommentarer