svar på spørsmål: del 2

Blog

Kan du ikke ha sminke tips i et step by step bilde innlegg da, siden video er så vanseklig. Så kan du lage video når du får det til, hehe. Vil gjerne ha begge deler!
Det hørtes ut som en veldig god ide, faktisk! Noe jeg kan starte med :-D

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om deg og Ziwer?
Det jeg har erfart er at jo mer offentlig og åpent forholdet er, jo fler rykter blir spredd og jeg ønsker ikke å ha det som et fokus her på bloggen. Noen fikk med seg ett innlegg jeg postet i August og slettet like etter, nettopp fordi jeg skjønte hvor dumt og dårlig gjort det var å skrive noe så offentlig om meg og en annen person. Ziwer er en herlig gutt og det som skjer med meg og han vil jeg holde privat enn så lenge . . ♥

Hvilket kamera bruker du og hvilket redigeringsprogram?
Kameraet jeg bruker heter Canon 60D, med et pannekakeobjektiv - 40mm og f 2,8 som gjør at jeg kan få med litt mer på bildet enn med 50mm!

Hva synes du om det kommentarstyret som har vært mht Caroline Berg Eriksen i media?
Jeg er litt usikker faktisk, har ikke laget en mening om det og har ikke interessert meg så mye i saken. Dette er sikkert noe flere bloggere gjør i skjul og jeg synes det blir litt dumt at man skal lage en så stor sak om det, bare fordi man er ''kjent'' i media. Selvfølgelig er det veldig dumt å utgi seg for å være en annen, men come ooon.

Noe du gleder deg til i 2015?
Wow, det er masse! Først og fremst skal jeg til New York om ikke så lenge, og der venter det mange overasskelser som snart blir røpet... Hehe. Også gleder jeg meg veldig til å se hva dette året bringer, hvordan russetiden blir, hva som skjer etter jeg er ferdig med videregående osv!

Trener du mye?
Jeg har faktisk vært veldig flink i det siste, trent både torsdag, lørdag, mandag, tirsdag og skal trene i dag! Er endelig kommet inn i en god rutine hvor trening ikke er så verst alikavel. Haha! Jeg må faktisk kjøre på med et sitat som jeg sa for noen mnd tilbake: ''Folk sier at den eneste treningsøkten du angrer på er den du aldri tok, men faen som jeg angrer på at jeg kom''. HAHA! Er glad jeg har funnet øvelser jeg liker og at jeg har kommet i bedre form. Får håpe det holder seg slik :-D

Kan du legge ut noen oppskrifter på sunt mat/sunne retter?
Ja, det kan jeg selvfølgelig! Har noen oppskrifter allerede, som dere finner her


I hvilken alder fikk interesse for mote?
Hmm.. Jeg tror jeg alltid har vært veldig glad i mote og klær, helt siden jeg var liten. Men jeg begynte ikke å utforske stilen min og prøve ut nye klær/farger og kombinasjoner, før jeg fyllte 15!

Hva gjør du nå for tiden?
Godt spørsmål.. Nå for tiden surrer jeg veldig i min egen lille boble, jeg tenker på alt mulig rart og skaper egne problemer, rett og slett. Jeg trener og bruker tiden hjemme, er ikke så mye ute og finner på ting. Blitt veeldig for meg selv, men det er vell bare noen sånne perioder man må gå igjennom!

Hva er ditt forhold til Tromsø egentlig?
Jeg har ikke et forhold til det, men om du mener hvorfor jeg var der, så var det angående rettsaken som jeg har skrevet mer om på bloggen litt tilbake. Mamma ble med meg som støtte og vi prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, så det var koselig å være på hotell og se litt av byen!

Noee meer?

Liker

Kommentarer

Distance Learning,
Wow, superb blog format! How long have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The entire look of your site is fantastic, let alone the content material!
www.copper-gate.net/
lampy techniczne,
I really enjoy reading through on this site, it has excellent blog posts. "The living is a species of the dead and not a very attractive one." by Friedrich Wilhelm Nietzsche.
cleoni.pl/files/fotom/product-17434.jpg