svar på spørsmål: del 1

Blog

Hvordan går det med deg? Synes du har vært flink til å blogge i det siste, stå på:)
Først og fremst, tuusen takk! Det var koselig å høre. Det går vell helt greit med meg, litt opp og ned, men jeg har det bra :-)

Når kommer sminkevideo når du snakker?
Hehe.. Så har vi da meg i et nøtteskall, lover ting jeg ikke kan holde. Sminkevideoen har rett og slett vært ett veldig stressende problem for meg. Jeg har prøvd å filme og senere funnet ut at jeg ikke hadde fokus, at det ikke var nok batteri, at lyden ikke fungerte osv. Alle mulige ''små'' problemer har dukket opp, men en eller annen dag må jeg da klare å få det til! Så skal prøøøve å ikke utsette det for lenge.

Hvordan får du en "nude-pink" farge på leppene?
Jeg pleier som oftest å bruke leppestifter fra VS, de har et utrolig godt utvalg av leppestifter med en nude og fin farge. Ellers, blander jeg en rød leppestift og en rosa farge for at det ikke skal bli så knæsjt. Har faktisk ikke et fasit svar på hvilken leppestift jeg bruker, har ingen favoritt, fordi jeg varierer hele tiden. Men, om dere ser etter nude leppestifter så har Isadora også noen kjempefine!

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Godt spørsmål! Jeg kan ikke si hvor, men jeg håper og satser på at om 5 år er jeg allerede godt på vei med utdanning, har et sunt og godt koshold (haha), har gode venner og familie rundt meg og kanskje jeg er forlovet? Hehe

Har du tatt restylane? Og hvis ikke: hvordan sminker du leppene dine så fine?
Nei, jeg har ikke tatt restylane! Når jeg sminker leppene mine pleier jeg ofte å bruke en lipliner i lik farge som mine naturlige lepper. Jeg pleier ikke å gjøre dem større, men markere kantene slik at de kan oppfattes som det, haha! Etter å ha markert dem påfører jeg enten leppestift eller lipgloss, varierer veldig :-)

Hva er planene i år? Skal du begynne å studere eller ta et friår?
Når jeg er ferdig med siste året etter sommerferien, skal jeg ta et friår og satse på bloggen samt oppleve verden. Det er i hvert fall drømmen!

Har du god selvtillit?
Jeg er fornøyd med den jeg er og jeg har troa på meg selv, men samtidig misunner jeg mange andre for hvordan de er og hvordan de ser ut, og de tankene veldig mange har som: ''hvorfor ser ikke jeg sånn ut'', eksisterer hos meg også! Veldig vanskelig å svare på, er vell litt bobb-bobb!

Hva er viktig i et forhold? Hva syns du er et perfekt forhold?
Det jeg synes er viktigst i et forhold er at man kan være seg selv rundt den man er sammen med, at man har tillitt til hverandre og at man er ærlige. Et forhold blir utrolig mye vanskeligere om man ikke tør å fortelle om sine egne feil og heller vil imponere hverandre og fremstille seg selv perfekt. Det er viktig at man tør å feile med personen man er sammen med, og ikke holder ting skjult fordi man er redd. Et perfekt forhold for meg er ikke et forhold uten krangler, men et forhold hvor man til tross for alt så holder man sammen. Det synes jeg er så fint!

Først må jeg bare si at du er en av mine favoritt bloggere! Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 ord?
Tusen takk, dette gjorde meg veldig glad! Jeg vil beskrive meg som: ærlig, lojal og spontan!

Hva foretrekker du å gjøre en fredagskveld?
Være en sofagris i koseklær med en av mine nærmeste. Aaaah

Hei! Vi er en jentegjeng som skal på jentetur til sommern, og er litt usikker på hvor! har vært i marbella før, men vet liksom ikke om det passer helt! hva er dine erfaringer, og har du andre anbefalinger? vi vil ha bra uteliv, bra strandliv og bra shopping!
Ååå, så gøy! Finnes lite som slår en skikkelig jentetur ♥ Hmm, jeg selv synes Marbella var utrolig kult. Vi hadde tilgang til masse bra uteliv, samt at vi kunne bruke dagene på å sole oss og handle. Marbella er et sted med alt, man har mange muligheter! Jeg har ikke vært noen andre steder og vi jentene tenker å dra tilbake dit til sommeren, så jeg vil absolutt anbefale det!

Noe dere lurer på til neste gang?

Liker

Kommentarer