svar på spørsmål #1

Blog

Kan du lage sminkevideo?
Før sommerferien hadde jeg både filmet og redigert ferdig en sminkevideo til dere, men jeg måtte levere inn skolemacen og klarte selvfølgelig ikke å overføre filmen riktig på minnepenn, så den er borte. Nå i det siste har jeg hatt en del ting å styre med, men jeg tar med både sminke og kamera til Lofoten så jeg får filmet den der. Skal prøve å få postet den fort, men er enda ikke sikker på hvordan nettet er der så vil ikke love dere noe!

Hva er skostørrelsen din?
36/37!

Hvis du hadde fått en jentebaby, hva ville du kalt den?
Hmm.. Jeg aner faktisk ikke. Har ikke tenkt så mye på det enda hehe, men jeg synes Julia er et veldig fint navn!

Hvilke blogger leser du?
Det varierer veldig. Leser sophieelise fast, men er ofte innom blogger jeg ser i kommentarfeltet og andre på topplisten :-)

Har du dyr?
Ja, en labrador som er 6 år og heter Bruno og en kanin på 4, som heter Nutti hihi. Sistnevnte har sikkert tygd over minst 3 mac ladere... De søte gnagerne altså

Hvordan var første møtet mellom Ziwer og foreldrene dine?
Ziwer hilste på pappa først av foreldrene mine, det begynner å bli en god stund siden nå men jeg husker at pappa likte han kjempegodt! Litt nervøs var både jeg og Ziwer, viktig å imponere pappa! Hehe, neida, joda :-) Husker ikke hvordan det var når han møtte mamma, men han har et kjempegodt forhold til dem begge!

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Canon 60D, men har lyst på et systemkamera uten speil så jeg slipper å drasse med meg det tunge kameraet over alt. Har nylig fått meg GoPro Hero 3+ som er superbra å filme med og ta bilder!

Hvor redigerer du bildene dine?
Det er litt forskjellig, bruker mest pixlr express og photoshop til å redigere kontraster og lys.


Kan du ha fler videoer på bloggen? Lurer på hvordan stemmen din høres ut!
Å prate i videoer synes jeg er såå kleint, men jeg skal nok klare å få det tl! Lesere som har møtt meg har også fått sjokk over stemmen min, så haha, hadde vært gøy å se om noen trodde den var anneledes!

Har du lyst på/har du piercing ellet tatovering?
Har piercing i navlen og ørene og har alltid ønsket meg en søt og meningsfull tattovering. Tror ikke jeg kommer til å ta en, i hvertfall ikke nå :-)Spiser du kjøtt?
Nei :-) Dette kommer jeg til å skrive mer om i et eget innlegg senere, men kanskje noen kan gjette seg til grunnen?

Dro du og venninnene dine på sydentur alene eller med en forelder?
Vi dro alene!
Det var spørsmålene jeg rakk å svare på i kveld, nettet er så treigt her og det tar så lang tid å laste opp bilder og publisere innlegg.. Nå tok jeg de mest generelle spørsmålene som har gjentatt seg, og jeg ser også at veldig mange lurer på hva som skjer med meg og Ziwer! Det forstår jeg godt, så hvis dere kan stille alle spørsmålene dere lurer på meg og han i dette innlegget, svarer jeg på de i del to av spørsmålsrunden. Sounds good? Ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer