Svar på litt spørsmål om hårfarge

Hair & Beauty

Jeg har fått så utrolig mange spørsmål om hårfargen min, så tenkte å svare på det i et eget innlegg!

Den fargen jeg har har ikke noe eget nummer, den er blandet sammen av 4 forskjellige "tube farger", og den blir også forskjellig avhengig av hva slags farge du har i utganspunktet. Hadde for eksempel en helt blond person, som Ingrid, tatt i den blandingen - DA kan jeg love dere hun hadde fått selvlysende lilla hår, haha! Det som er så fint med disse tubefargene, er at de sliter minimalt på håret, og at de vaskes ganske fort ut (kanskje ikke noen fordel egentlig) men det gjør i all fall at man kan ta litt mer sjanser og være litt vågal!

Du får ikke kjøpt disse tubefargene med hjem, men du kan ta de sammen med vask og balsam hos en frisørsalong, for eksempel hos Karlsson Barlindhaug der jeg har vært. Om du lurer på pris og farger kan du sende en mail til Isabelle isabelle@karlssonbarlindhaug.no

Her ser dere tubene, man blander de sammen i en skål til man får ønsket farge. Man må tenke på utgangspunktet (den hårfargen du har fra før) så derfor er det ganske greit at det gjøres hos frisøren. Jeg fikk prøve med noen tuber hjem, og blandet selv, det skal jeg love dere ble skikkelig mye søl og gris, så jeg tror jeg overlater dette til Isabelle :-)

For å få hold til krøllene, og litt volum er disse produktene kjempe fine.!

Håper dette ga svar på det dere lurte på

Liker

Kommentarer

kroger feedback,
Thanks for one's marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you are a great author.I will always bookmark your blog and will often come back down the road. I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice weekend!
bit.ly/1M5EXDL