Supersmart lunsjsett fra Enklere Liv

Blog

Tenkte å tipse dere om to veldig bra produkter som sikrer deg en fresh lunsj. I samarbeid med Enklere Liv fikk jeg lov til å velge ut to produkter til testing, og jeg valgte Complete Foodskin, en stilig elastisk matboks og Energy Booster, som du kan ha drikke i, youghurt eller hva du vil.

Jeg bruker sinnsykt mye penger på å kjøpe meg lunsj på skolen, ofte opp mot 70 kr, og det blir det MYE penger av. Tenker hver dag at i dag da SKAL jeg lage meg matpakke, men den smaker aldri noe godt etter noen timer i en klissete pose eller matpapir. Og så har jeg ikke tid å lage om morgenen heller, hehe.
Det som er så bra med denne matboksen er at man kan lage maten om kvelden og så sette i kjøleskapet og så holder maten seg fresh og frisk til du skal spise, genialt. Matboksen jeg valgte er i stilig lilla farge, og lokket er laget av spesiell plast som gjør at maten holder seg fresh - og ikke sklir avgårde inne i boksen. Den former seg etter brødskivene, eller det du måtte ha oppi. I Energy Boosteren kan du putte oppi en youghurt, og så kan du ha med ekstra korn eller frukt til å ha i youghurten (som da ligger separat så det holder seg friskt, eller du kan ha med deg varmt vann, og en tepose, sukker etc. Det er bare å være kreativ.

Har du lyst til å spare penger på luns (eller andre måltider selgsagt), så får du fort valuta for pengene ved å investere i disse produktene, de koster kun kr 199,- pr styk. Du kan bestille Compleat HER og Energy Booster HER

Liker

Kommentarer