summer memories

Bildedryss, Travel

Vi går i mot kaldere tider, høsten begynner å vise seg frem og sommeren 2020 er bak oss. Det har til tross for korona vært en utrolig minnerik sommer, jeg har opplevd så mye gøy og fått se mange fine steder i Norge. Det er virkelig ingenting som slår norsk sommer! Jeg har vært i Kristiansand, Mandal, Oslo og Lofoten - og nå sitter jeg her med så mange fine & herlige minner. Nå skal dere få se litt bildedryss fra noen av mange høydepunkter som har vært denne sommeren!

🌼🌻

Mandal: 5-9 juli

Min bestevenninne Christine tok meg med til hjemplassen sin i Mandal og vi tilbringte noen nydelige dager der. Det var en perfekt start på sommeren! Nøkkelord for denne turen er: god mat, vin, piknik, sol, latter og fantastisk hygge. Dette var mitt første besøk til Mandal og for en sjarmerende og fin by det er. Sørlandet er virkelig idyllisk! Jeg og Christine har det alltid så fint sammen, og denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Neste gang vi drar dit vil jeg oppleve enda mer av Mandal, kanskje få besøkt den stranden de er så kjent for!

<3 Sommerdager i Kristiansand

Mesteparten av sommeren har jeg tilbringt her i Kristiansand. I Juni var det utrolig fint vær nesten hver dag, så da dro jeg og kjæresten ofte på stranden og badet. Tok med oss kurven som var pakket med solkrem, håndklær og noe digg snacks. Det er så forfriskende og deilig å bade her i Norge synes jeg! Ellers har vi vært mye ute å spist på favoritt restauranten La Famiglia, hatt spillkvelder med venner, badet, solt oss , spilt hagespill og slappet av. Jeg kan virkelig anbefale å besøke Kristiansand om sommeren, da er det en ordentlig fin sommerby!

Lofoten 29.juli - 8.August

Den fineste turen noen sinne. Herregud, så fantastisk det var å være i Lofoten i sommer! For dere som ikke vet, så er min pappa fra Lofoten, og jeg har vært der hvert år siden jeg ble født. Det er virkelig den fineste plassen jeg vet om. 💜Denne turen var spesielt fin, da vi gjorde to ting jeg aldri har gjort før. Den ene tingen var å sove i telt på stranden, og vi kunne virkelig ikke vært heldigere med været. Solnedgangen var helt fantastisk, det var perfekt temperatur og vi hadde med oss deilig grillmat og vin. Det var utrolig romantisk og jeg skal definitivt telte mer i Lofoten! Den andre tingen vi gjorde som var nytt for meg var å fiske. Selv om vi er ofte i Lofoten så har jeg aldri fisket noe særlig, ikke i en voksen alder i hvert fall. Simen hadde med seg fullt fiskeutstyr og lærte meg hvordan jeg skulle fiske, og det var skikkelig gøy! Vi fisket i flere timer, på ny plass hver dag. Jeg synes det er skikkelig spennende å fiske, samtidig som det er veldig terapeutisk. 🌙

Når jeg sier at jeg har hundrevis av bilder fra Lofoten, så mener jeg bokstaveligtalt hundrevis. Har så mye jeg har lyst til å vise dere, og så skal jeg selvfølgelig få lage en oppdatert Lofoten Guide! Jeg har bestemt meg for å lage et lite kontorhjørne i leiligheten, så det er prosjektet mitt for resten av denne fredagen. Jeg vil avslutte med å si at jeg håper dere har hatt en nydelig sommer, at dere er trygge og har det bra 💜

Liker

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
Åh, for noen herlig bilder! Skikkelig idyll<3
nouw.com/emiliehelle