stussy

Blog
Hej! Nå ligger jeg slengt på sengekanten og er på vei til å sovne. Er så trøtt for tiden, og det hjelper ikke veldig mye at det er mørkt klokken 16. Det frister å sove, men sove kan man gjøre i graven, hehe. I dag er planen å møte Derya i byen litt senere, vi har tenkt å ta turen innom en resturant å spise thai mat. Gleder meg veldig! Er ikke kresen på mat i det hele tatt og elsker å prøve nye ting, så satser på at det her blir bra. Vil i samme slengen si tusen takk for alle de søte og positive tilbakemeldingene jeg har fått på bloggen i det siste, det gjør at jeg får mer motivasjon til å blogge! Har en del innlegg som ligger på vent og andre ting jeg gleder meg til å fortelle dere på nyåret. Men mer om det senere! Genseren er fra Urban Outfitters til de som lurte på det :-)

Håper dere får en nydelig kveld, alle sammen ♥

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com
krogerfeedback.com,
I needed to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every bit of it. I have you bookmarked to check out new things you post…
tinyurl.com/nqk27fs
www.krogerfeedback.com
www.krogerfeedback.com,
Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any points for novice blog writers? I'd certainly appreciate it.
goo.gl/KcSyZc
IP: 82.99.3.229