Strolling around

Fashion, Travel

• Sett lånt av Miranda, Kouture

Hei dere! Her har dere flere antrekk's bilder fra den fine byen Mogán som vi besøkte da vi var i Gran Canaria. Jeg savner virkelig å kunne gå rundt i sommerklær, og det er rart å tenke på at for noen få dager siden gikk jeg slik - i mens nå er det skjerf, ullundertøy, votter og hele pakken.. Trist! Apropos trist, i går dro broren min tilbake til Tronheim der han studerer, så det ble noen tårer på denne frøkna i natt for å si det slik. Men, slik er det og heldigvis ser jeg han igjen om noen mnd :-)

Nå må jeg forsette på semiotikk oppgaven min, som skal leveres i kveld. Krysser fingrene for at jeg får levert noe bra, hjernen er ikke helt ute av ferie-modus enda. Ha en superkveld videre!

Liker

Kommentarer

Liv,
Stunning! Liv www.livforstyle.net
www.livforstyle.net
Caroline
,
Hei Sofie! Har fulgt med bloggen din leeenge, og skjønt at du er superglad i å reise! Tenkte derfor jeg skulle være en god trofast leser og tipse deg om en jorden-rundt reise i jeg fant via Kilroy! Du har garantert hørt om det, men tenkte jeg kunne legge igjen linken uansett. Jeg vet ikke om jeg får dratt på noe sånt selv, da det koster en del penger, men det virker helt fantastisk for de som har muligheten til det!! Det er en backpacker-tur med 8 tilfeldige, reiselystne nordmenn, og sammen reiser de jorden rundt. Du må gå inn på linken og sjekke reiseruta - sinnsykt!! Må være minne for livet 😊 Tenkte at det kunne være interessant for deg som er så reiseglad. En må jo leve før man blir for gammel! Her er linken: http://travels.kilroy.no/flybilletter/fellesreiser-jorden-rundt/fellesreise-jorden-rundt-host-2017
Sofie Kvelland
,
Hei hei 😃 Den er fra Primark! Kjøpte den da jeg var i London 😊 Tusen takk skal du ha!
Sofie Kvelland
,
Thank you <3
Sofie Kvelland
,
Hei Caroline! Åå, så utrolig hyggelig at du tenkte på meg! 😃 Herregud, for en fantastisk reise det må være! Tusen hjertlig takk for anbefalingen, jeg skal se på det 😊 Stor klem!