Step by Step - favoritter til huden

// Annonse

God søndag, fine dere!

I likhet med mange andre dager, kjører jeg en helt sminkefri dag i dag. Jeg elsker å gå uten sminke og la huden få puste, og det er også veldig viktig!

Ettersom vi er på en tid der det er veldig kaldt ute, er det også svært viktig og gi masse fuktighet til huden. I dette innlegget skal jeg nå vise dere mine 3 favoritter til huden, Step by Step!

Step 1. Lancôme serum.

Dette serumet påfører jeg i hele ansiktet etter å ha renset huden. Konsistensen er veldig lett og gir en avkjølende effekt på huden. Jeg bruker dette serumet hele tiden, og kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke brukte serum før! Det gir så mye bra tilskudd til huden og jeg vil virkelig anbefale dere å legge til serum i hudrutinen deres. Dere vil ikke angre! ✨

Step 2. bareMinerals Sleeping Gel Cream

Dette er en gelé krem som jeg sover med. Konsistensen er veldig tykk og gir dermed også massevis av fuktighet! Den lukter også helt himmelsk. Ofte når jeg har den på, kommer kjæresten bort til meg og spør «Hva er det som lukter så godt?»🙈 Så, det sier litt! Jeg sliter vanligvis med tørr hud om vinteren, men ettersom jeg ofte sover med denne kremen her, så slipper jeg det. Jeg våkner opp med en super glødende og fuktig hud, hvilket er utrolig deilig!

Step 3. Elizabeth Arden All-Over Miracle Oil

Sist men ikke minst, denne skjønnheten her! Dette er virkelig en mirakel olje, og den kan brukes overalt på huden og i håret. Jeg pleier å spraye i ansiktet og på hårtuppene mine, og denne bidrar også med masse fuktighet. Den gir og en fantastisk glød, som jeg synes er ekstra fint på en sminkefri dag!

Dette er da 3 produkter som virkelig redder huden min om vinteren. De er sponset, men jeg har verken fått betalt eller beskjed om å skrive om de - det gjør jeg kun fordi jeg virkelig vil anbefale de til dere!

Jeg håper dere likte den lille rutinen jeg viste dere nå, si gjerne i fra om dere ønsker fler innlegg som dette. Håper dere får en ellers fin søndag, ta vare på dere selv - og huden deres! ✨

Kisses Lydia Sofie xx

Liker

Kommentarer