Spring event - bildedryss

EVERYDAY, Bildedryss, EVENT

// Annonse - Invitert

God tirsdag, fine dere! 💛

Jeg kom tilbake til Kristiansand i går kveld, etter å ha vært en helgetur i Oslo. Jeg ble nemlig invitert på Ideal of Sweden sitt vår event, og jeg kunne jo ikke gå glipp av det! Jeg synes det er kjempegøy å dra på eventer, da møter man flere folk i bransjen og ser igjen kjente fjes. Jeg hadde det dødsgøy fra start til slutt, og Ideal Of Sweden hadde virkelig gjort en innsats for at det skulle være fint der! Vi fikk blant annet lage våre egne drinker, smake på nydelige kaker og ikke minst se alle de nydelige dekslene de kommer med. SPRING SUMMER kolleksjonen deres er dødsfin, og jeg synes det er så stilig at de lager tilbehør som matcher dekslene!

Bildedryss ✨

Jeg synes jeg matchet ganske bra med interiøret jeg, hehe! Jakken er flere år gammel og den er kjøpt på Zara. Jeg bruker den alt for lite, den er jo egentlig veldig fresh & fin!

Etter å ha skravlet i vei og kost meg på eventet, dro jeg ut på kvelden og møtte fler venner. Når jeg er i Oslo liker jeg å få mest mulig ut av tiden, og denne lørdagen går rett inn i skriveboka for en av de morsomste dagene! Alt gikk i ett og jeg koste meg skikkelig hele dagen!

Jeg elsker at våren har kommet og jeg får så mye bedre humør bare av at det er fint vær. Endelig er vinteren over og jeg kan offisielt gå ut av dvalen min, haha! Jeg ser skikkelig frem til ukene fremover, og snart er det påske. Det blir gøy det! Fortell meg gjerne om planer dere har for påsken 💛

Liker

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh vilka fina bilder❤
nouw.com/johannna
sofiekvelland
sofiekvelland,
sarawiv
sarawiv,
Åh, så kjempefine bilder <3
nouw.com/sarawiv
sofiekvelland
sofiekvelland,