sophies beauty shop

Blog, Sofie's Tips

// Innlegg i samarbeid med sophiesbeautyshop.com

Hei dere! Som nevnt tidligere skulle jeg få fikset neglene mine i går, og jeg føler meg så utrolig mye finere nå som neglene er fikset! Det er superdyktige og søte Sophie som står for arbeidet og jeg er ikke annet enn strålende fornøyd. Prosessen tok litt lengre tid enn vanlig, men med tanke på hvor mye vi skravlet i vei, gled timene av gårde! Jeg fikk servert en god kopp kaffe, tee og boller, bare se på hva hun fikset da:
Dette kaller jeg luksus service! Sophie er student ved Tone Lise Akademiet i Oslo og åpnet nylig sin egen salong i leiligheten sin. Hun har ikke drevet med akryl i mer enn 3 uker, men er allerede SÅ dyktig og flink! Jeg kan ikke se for meg å kunne lære meg så mye på noen få uker, så dette skal hun ha stor credits for :-) Jeg gleder meg til å komme tilbake og se hvor mye hun har lært! Vi snakket også om kundekvelder som hun kommer til å holde av og til fremover, her vil det bli servert tapas (NAM!), spabehandlinger, goodiebags som vi alle elsker og mulighet til å kjøpe produkter! I og med at hun studerer, er også prisen utrolig mye rimeligere enn alle andre steder jeg har vært tidligere. Dere kan se mer om priser og bestillinger på facebook siden hennes her, også må dere selvfølgelig ta en titt på instagramprofilen her!

 

I tillegg til dette har jeg fått muligheten til å gi dere 15% avslag på første behandling dersom dere oppgir rabattkoden sofiekve15♥ Denne rabattkoden gjelder frem til 1 april, så den muligheten vil jeg virkelig anbefale dere å ta!

For mer kan dere gå inn på hjemmesiden hennes www.sophiesbeautyshop.com!

Ble ikke neglene helt nyydelige?

Liker

Kommentarer