Sommerens favorittprodukter!

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Sommeren er vel desidert min favorittårstid og jeg er vel neppe alene om den oppfatningen. Man er ute så og si hele dagen (bortsett fra i regnet da) og min favoritthobby er å først trene, for så å flate ut på solsenga og kose meg med en deilig lunsj og noe godt i glasset :-) Tenkte å vise dere noen av mine nye favorittprodukter og hjelpemidler man blir helt avhengig av, og som kan være kjekke å ha med i veska og på reisen.

Produkter fra BeautyBlender

BeautyBlender er nok mest kjent for sin originale make-up svamp, men har utviklet flere herlige produkter som jeg skal vise dere. Disse produktene får du kjøpt hos HM og på flere nettsider, blant annet hos blivakker.no, eleven.no og lovemyskin.no. Prisene kan variere noe, så sjekk ut for tilbud :-)

Du er kanskje ute i solen hele dagen , og da får man ofte behov for å gjøre en "touch-up" av sminken. Da er Blotterazzi kjekk å ha i vesken. Disse svampene fungerer perfekt for å "blotte" huden om du blir blank. Den er også kjempefint for å fiksere sminken gjennom dagen.

Blotterazzi fra kr 143 - 229 og Blender Cleanser 179 - 189 - selges hos HM

Skal du ut på reise er det lurt å pakke smart. Med kluten Makeup Eraser fjerner du enkelt all sminke, også vannfast, kun ved hjelp av varmt vann. Det er en side for rens og en for eksfoliering. Mye smartere enn både engangs-wipes og sminkefjerner. I tillegg er den mer miljøvennlig, og kan vaskes i vaskemaskin inntil 1000 ganger!

MakeUp Eraser kr 249,- og Konjac Sponge kr 179 - selges hos HM

For deg som er opptatt av naturlige produkter er Konjac Sponge midt i blinken. Svampen gir en lett eksfoliering som ikke irriterer huden på sommeren da du er eksponert for mye sol. Svampene er fremstilt kun fra naturlige produkter. Dette er noe jeg liker - ingen fargestoffer, kunstige tilsetningsstoffer eller parabener. Kun en ren, nedbrytbar og sunn plante med naturlige mineraler, fransk leire og bambuskull. Love it

DeoDoc - produkter til intimpleie

DeoDoc er en serie bestående av intimproduktene såpe, deodorant og servietter. Hygiene er viktig for alle, og spesielt «der nede». Du ville vel aldri gått en dag uten deodorant under armene? Derfor trenger man en intim-deo også. Dette var virkelig "Love at first try" huden blir silkemyk og velduftende, og så liker jeg at den er utviklet av gynekologer - de bør jo vite hva de snakker om, eller hva?

DeoDoc intimvask, koster 95 kroner hos HM og Nelly (adlink)

Strandssminke

På sommeren vil vi ha freshe farger på leppene, ikke sant? PJB Smoothie Stick fra Beauty Crop er en herlig leppestiftspenn med en kremete tekstur og en helt fantastisk bringebær farge. Den inneholder mandelsmør og gojjibær - smaaaask <3 Eller hva med denne vannfaste mascaraen som gir fylde. I tillegg inneholder den en vannfast formel så du slipper problem som at den sverter, blir sort under øynene eller at den forsvinner etter en deilig dag på stranden! Den løser disse problemene med et lekkert resultat! - Yes, it's a keeper. Kjekt å ha med er også en bronzer som du kan bruke på kinnbein, panne, nese og skuldrer eller hvorfor ikke som en lett og nøytral øyenskygge?

PJB Smoothie Stick kr 130 og Emotion Allowed Volume Waterproof Mascara kr 159. Glazel Visage Bronzer, kr 89. En utrolig bra pris for et supert produkt! Disse produktene er også med i sommerens utgave av Glossy Box.

Fant du noe du likte, og har du noen favorittprodukter?

Liker

Kommentarer

Janina
,
Åh elsker disse produktene fra Beauty blender. Så de var billige hos eleven ?
Anja
,
Fint innlegg, jeg liker også veldig godt produktene fra beautyblender. Har ikke prøvd solpudderet men det så veldig bra ut. Ikke minst prisen - så etter et solpudder på tax free men de kosta jo over 400 kroner!