SOHO

Blog

Tuuuusen takk for så mange fine kommentarer på det forrige innlegget! Det hjelper meg mer enn dere tror og det føles kjempebra å kunne åpne seg for bloggen! Det er ikke allitd man har bra dager, og jeg føler meg lettet over at jeg ikke trenger å late som at jeg er glad når jeg ikke er det. Setter stor pris på alle mailene jeg har fått, hvis jeg ikke har svart på en av deres mail så svarer jeg på resten i kveld!

Nå snart drar vi ut for å handle litt, skal blant annet innom Topshop, Urban Outfitters, VS, Zara ++, og ikveld er det Justin Bieber konsert!! Gleder meg utrolig mye, skal dit med mamma så det blir nok veldig gøy. Er sikker på at etter konserten har hun blitt en fan også, eller hva tror dere? Haha

Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å gråte hele tiden, hele atmosfæren er så fantastisk! Når man ser alle beliebersene klikke helt og Justin danse på scenen.. Wow!

Verdens beste mamma ♥


Forresten! Siden jeg nå holder på å teste ut sminke som ikke er testet på dyr, lurer jeg på om dere har noen tips? Føler meg ikke så fin med tanke på at den sminken jeg bruker ikke er like fin som den jeg brukte før.. Elsker sminken fra smashbox og mac, men de produktene får jeg bare legge på hylla! Setter pris på råd til bra sminkemerker uten om VS, elsker de produktene allerede - men mangler øyesminke.

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.com,
Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!
j.mp/1M5EXDL