sofie kvelland x popovic

Blog

YUP, you heard me!! Åhh, som jeg har gledet meg til å dele dette med dere. Jeg slipper min første gjestekolleksjon sammen med fantastiske Ana Popovic, for hennes merke!! Jeg har lenge hatt en drøm om å kunne designe noe selv, og at jeg har muligheten til det så tidlig er forsatt ganske uvirkelig. Da Ana spurte meg trodde jeg først at hun bare spøkte, men nei, denne jenta tror virkelig på meg og vi har hatt det så utrolig gøy når vi har jobbet sammen. Jeg har lært kjempe masse av hele prosessen, og nå ser jeg frem til alt det spennende som kommer, og ikke MINST til at kolleksjonen skal slippes!

Hadde noen fortalt meg at jeg i en alder av 20, skal være gjestedesigner for et ekslusivt og fantastisk merke, hadde jeg ikke trodd på dem. Det er vell lov å si at jeg er veldig stolt over meg selv? Hehe! Jeg og Ana jobber perfekt som et team, og det er ingen andre jeg heller ville gitt ut min første kolleksjon med enn henne. Dette er forhåpentligvis starten på noe stort, og hele dette eventyret kommer jeg til å ta med meg videre for alltid! Det er SÅ deilig å endelig kunne si det høyt og dele det med dere!

Jeg vil ikke røpe alt helt enda, men jeg kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert underveis. I mellom tiden får dere følge med på Instagrammen min og Popovic sin offisielle @popovic_official! Jeg er så glad nå, og ikke minst utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å jobbe med det jeg elsker. Ting som dette tar jeg virkelig ikke for gitt ♥

Jeg håper dere vil følge med videre, og at dere likte nyheten!

Liker

Kommentarer

Thomas Frydenberg,
Dette høres utrolig spennende ut, ønsker deg lykke til. Gleder meg til å høre mer.
thomasfrydenberg.blogg.no/
Eline
,
Wow, så utrolig kult - gratulerer 😊
Sofie Kvelland
,
Tusen takk 😃
Sofie Kvelland
,
Tusen takk du 😃