Snowy Sunday

Blog

God søndag alle sammen ♥ Jeg våknet med å bli totalt blendet da jeg så ut av vinduet, for der var det HVITT - det snør som aldri før og ikke akkuratt noe som stemmer med vårfølelsen jeg hadde i går! Hadde altså planlagt en liten fotoshoot ute, men det er liiit for utfordrende nå.. I allefall er jeg helt ferdig med oppussingen av rommet, som jeg skal vise dere flere bilder av i kveld!

En annen ting - i dag er det siste sjanse for å bli med i konkurransen til footmall om å vinne sko - dere kan lese mer om konkurransen her. Disse skoene under her falt jeg for, de ligner en del på de jeg har hatt før, men i og med jeg faktisk har klart det kunststykket å forveksle en av skoene mine med en annen som har 3 nr større enn meg, så var det lurt å få et par nye - i samme størrelse ;-) Hehe!

Disse bootsene fra Clarks er tøffe og veldig anvendelige, du får kjøpt de her - footmall velger ut den nettsiden som har best pris, smart ikke sant? Hylla de står i er forresten en av de nye jeg har kjøpt og som jeg viser mer av i neste innlegg:-)

Hva skal dere gjøre i dag?

Liker

Kommentarer

forbrukeretaten,
Get faster and faster connections as well as cheaper broadband for each year running. It makes it difficult for the regular customer to learn about what is possible and what options is the best solution for the needs that you have. Forbrukeretaten our overview of cheap broadband services in Norway is a good beginning…..
forbrukeretaten.no/bredband/billig-bredban