Smooth, shiny and silky hair

Hair & Beauty

Annonse

Kan dere tro at dette er 100% mitt hår? Det kan nesten ikke jeg!

For de av dere som har fulgt meg en stund vet allerede at jeg er utrolig glad i å endre på frisyren min. Alt fra ulike lengder med extensions, til å variere med spennende farger. Jeg vil tørre å påstå at jeg har hatt de fleste farger, og gjennom årene har dette naturligvis satt sitt preg på hårteksturen. For en liten stund tilbake sa jeg til frisøren min Marthe at jeg for aller første gang har lyst til å spare håret mitt, gi det en sjanse og se hvordan det kan bli når det får vokst i fred - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd i dag! Jeg tror aldri håret mitt har vært så langt før, og det kjennes både silkemykt, tykt og har masse volume i seg!

Selv om jeg sparer håret mitt, så gjør vi likevel behandlinger på det som å farge etterveksten, stusse og tone håret! Dette er ikke noe som skader håret på lik måte som for eksempel mye bleking, men som snarere heller tar vare på fargen og holder håret fint! Vi pleier også å kure håret i salongen, så håret får en SKIKKELIG boost! 😍


I tillegg til behandlingene i salongen, har jeg hele veien fått god veiledning på hvordan jeg kan ta best vare på håret mitt. Marthe hjelper meg for eksempel med hvilke produkter jeg bør bruke og viser meg lettvinte måter å style håret på. Jeg har nå de siste ukene fått testet noen nye produkter, som jeg tenkte å vise dere! Jeg er en utrolig stor fan av merket AMIKA, og jeg elsker å teste ulike produktene fra seriene deres. Alle produktene som blir nevnt kan kjøpes i salongen Hendrix Hair Sentrum og kan varmt anbefales! ❤️

AMIKA the kure Shampoo:

Shampoo som virker styrkende og reparerende på håret. Inneholder hydrolysert keratin og hveteprotein som gir masse styrke! Passer ekstra godt for de som har hatt kjemisk behandling på håret sitt tidligere eller brukt mye varme under styling. Jeg tar alltid to runder med shampoo når jeg dusjer for å være sikker på at jeg får vasket ut tidligere produktrester. Shampooen lukter friskt og deilig, er lett å jobbe med og er drøy i bruk!


AMIKA the kure conditoner:

I samme serie som shampooen, lukter himmelsk og gir et så fint, luftig og mykt resultat! Konsistensen er kremete og deilig å påføre i håret. Jeg lar alltid balsamen virke litt før jeg skyller den ut med lunkent til avkjølende vann. Jeg forsøker å vaske håret kun 2 ganger i uken, og jeg gleder meg alltid til tiden for å vaske det kommer - for håret kjennes silkemykt ut og deilig etterpå!


I tillegg til å bruke shampoo og balsam, har jeg vært så heldig å få teste to produkter til, blant annet Amika sin Flash Instant Shine mask. Jeg elsker å bruke masker i håret, for da føler jeg at jeg gjør noe ekstra godt for håret, samtidig som jeg synes det er så hyggelig med den hjemmespa feelingen!


AMIKA Flash Instant Shine Mask

Det ligger i ordet, denne masken gjør håret så utrolig shiny og lekkert! Den booster håret med fuktighet og motvirker frizz, samtidig som den holder hårfargen jevn og levende. Hårmasken inneholder blant annet mykgjørende linfrø og antioksidanter, og etter at jeg testet denne føler jeg meg frelst! Påføres i håndkletørt hår, i alle partier av håret. Jeg lar den virke i noen minutter før jeg skyller den ut. Superenkelt!


AMIKA supernova moisture and shine cream

Jeg er helt obsessed med leave-in kremer som dette, og synes det er så deilig å kunne påføre noe i håret etter vask for en ekstra boost! Denne kremen gir massevis av fuktighet og inneholder varmebeskyttende, som er perfekt hvis man skal style håret etterpå. I tillegg hjelper den håret med å holde det mykt og glatt gjennom dagen! Denne er hovedsakelig tilpasset de med lyst hår, men det vil ikke påvirke mitt mørke hår på noe vis. For de som er blonde kan den derimot hjelpe til med gulskjær. Lukten er helt fantastisk og den er superenkel å påføre i lengdene!

Marthe er mest i salongen Hendrix Hair Sentrum, men én uke i måneden er hun i salongen Hendrix Hair Gjøvik. Ønsker du å bestille en time hos Marthe? Da kan du booke via denne linken. Jeg vil og anbefale å sjekke ut Instagram profilen hennes, der hun deler masse hår inspirasjon. Den heter @hairbymarthesonsteby!

Både salongen i Oslo Sentrum og i Gjøvik er så utrolig lekre, man føler seg fantastisk godt tatt i mot og jeg vil virkelig anbefale dere å dra på besøk dersom dere ønsker å friske opp frisyren, eller handler nye produkter!

Liker

Kommentarer

helenenordvik
helenenordvik,

Takk for et flott innlegg! Nydelig hår! 😃

nouw.com/helenenordvik