Sminke som ikke er testet på dyr

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Som dere kanskje husker så hadde jeg for litt siden ett innlegg om pelsindustrien. Det er dessverre ikke bare for pelsen dyrene lider, men også når de skal bli testet for å sjekke om kosmetikken har noen bivirkninger eller forårsaker allergier. Jeg har derfor bestemt meg for prøve å finne alternativ sminke som ikke er testet på dyr. Vi lever i 2012 og det finnes helt klart andre metoder å teste sminken på, som ikke vil gå utover mennesker eller dyr! Jeg synes det er dumt at mange av de største og mest kjente merkene, som for eksempel Estee Lauder og Loreal faktisk bruker dyr for å teste ut produktene sine. Heldigvis fant jeg ut her om dagen at Victorias' Secret ikke tester sminken på dyr, som jeg synes er veldig bra! VS har utrolig mye fin sminke, så jeg dro dit i går kveld med mamma for å handle inn litt ny sminke!

Pudder, dagkrem med farge, mascara, solpudder, lebestift og rouge!

Dette er en dagkrem med solfaktor og farge. Ikke en ren foundation, men den fungerer bra om du ikke har så mye du må dekke.

Et pudder for hele ansiktet, litt brunere enn dagkremen slik at jeg får litt farge i ansiktet! Kjempefint pudder med en god lukt faktisk!

Verdens fineste rosafarge, elsker denne rougen! Man får en kjempefin og frisk rosafarge i kinnene. Passer perfekt nå som det er vinter, da er det fint med en litt kaldere fargetone!

Kjempefint gyldent solpudder som holder seg veldig lenge! Det har ikke for mye glitter i seg heller, slik at man får en gylden farge istedenfor masse overnaturlig glitter. En favoritt!

Denne lebestiften er en favoritt nå!! Skal tilbake til VS for å k jøpe en til, haha elsker den! Kjempefin frisk farge, og den sitter godt. Fargen er litt mer rosa i virkeligheten!

Andre merker som ikke tester på dyr er bl.annet: Mario Badescu, The Body Shop, Isadora, VS, I.d. bare Minerals, Lush, ELF og Dermalogica for å nevne noen.

Du kan også laste ned en app som heter Dyretestet, hvis du er i tvil om hva slags sminkemerker som tester på dyr og ikke. Her er link til en side som viser alle produkter som ikke er testet på dyr! Hva mener du, bruker du dyretestet sminke?

Liker

Kommentarer

Cleaning,
Thanks for another great post. Where else may just anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I've a presentation subsequent week, and I'm on the look for such info.
afterhourstrading5432.com
scrapebox fresh list,
I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your website?
www.seoclerks.com/user/web4you