Slik tjener du penger på bloggen, 2016 versjon

Blog, Thoughts & Opinions
 1. OPPMERKSOMHET! For å fange oppmerksomheten til lesere, er det mange som overdriver, og ikke så rent lite heller . . Jeg er vel ikke den eneste som har sett en overskrift og blitt kjempenysgjerrig, klikket meg inn for så å se at det ikke var noe spesielt likevel. Irriterende? Tell me about it! Jeg ser overskriften; ''Det verste som kunne skje har skjedd..:('' og kroppen min fylles av spenning og nyskjerrighet, tankene flyr rundt i hodet mitt - HVA kan ha skjedd nå? Jeg trykker innom og jeg får slengt det i ansiktet at jeg ble lurt. Det var vist bare en som sølte youghurt på buksen sin..
 2. Å skrive om operasjoner er jo blitt til en trend! Jo flere operasjoner du skriver om, jo bedre. Eller? All PR er god PR, var det ikke noe sånt? Det ironiske er at leserne på en måte har betalt for operasjonene, ved at jo flere klikk = jo større markedsverdi! Likevel er det de som klager, hm!
 • Dele litt for mye om privatlivet. Det har jo vært en rekke blogg-kriger opp igjennom tidene, for det er jo ikke noe galt i å henge ut enkeltpersoner offentlig, vel? Lurer på om dette er avtalt spill noen ganger, og det funker jo som bare f. Men det får vi vel aldri vite, ingen vil innrømme det.
 • Mange velger også å legge ut veldig lettkledde bilder, for så lenge man får lesere har det ikke så mye å si om bildene blir spredd rundt på nettet.. Man kan gjemme seg bak at man skal poste bilde av en bikini du fikk sponset, og vinkelen og zoomingen overlater lite til fantasien, man ser jo nesten "rett hjem!!! Logikken her kan jeg ikke se. Eller jo forresten, du får jo flere klikk (og en sint kjæreste?)
 • Drit i hvordan språket er, provoserende innhold og bilder er det som teller. Ingen skjønner at det er skrivefeil likevel, ''skjære'' bloggleser ;-)
 • Masseoppdateringer, eller for så si det litt mer direkte - spam spam spam. Det er ikke lenger slik at man trenger å bruke flere timer på å skrive noe bra, her er det bare å poste en haug av meningsløse innlegg, og promotere det med 500 snapchats på mystory, ofc!!
 • Nei, nei og atter nei........ Dette går ikke!

  Jeg savner den tiden hvor man blogget om det man ønsket å blogge om, ikke om hva man tror en kan tjene mye penger på. Det blir så kalkulerende, og jeg blir så irritert. Spesielt når bloggere henger ut andre bloggere, hvor kollegialt er det? Men det er jo akkuratt det jeg gjør nå, tenker du kanskje. Vel, jeg henger ikke ut noen med navn, jeg er mer oppgitt over selve trenden - og at folk henger seg på den. Jeg savner da blogg var mer en hobby, hvor det skulle være noe gøy, ikke en masse av reklamer og betalte meninger. Jeg orker snart ikke synet av flere barberhøvler (her har jeg også "syndet" haha) eller denne dermarolleren som tydeligvis funker så utrolig bra at det er rart noen i det hele tatt har en eneste kvise eller rynke igjen! Heldigvis er det forsatt en del bloggere som velger å se bort i fra denne listen og heller kjøre sin egen greie. De bruker lang tid på hvert innlegg og jukser ikke andre triks for å få penger. Jeg vil heller ha faste følgere som følger meg fordi de liker det jeg skriver, ikke fordi jeg lurer dem til å trykke innom! Det er synd at disse punktene er de som gir penger, men det er hard fakta!

  Hva er DIN mening om dette?

  Liker

  Kommentarer

  Irene
  ,
  Såååå enig kan ikke fordra disse lure overskriftene og 3 jalla inlegg med gamle bilder pr dag gi meg heller et hver 3 dag m god txt og kvalitetsbilder!
  Sofie Kvelland
  ,
  Haha ikke sant!! Så utrolig morsomt at jeg ikke er den eneste som føler det slik!
  Hedda
  ,
  Spot on! Sikker på du ikke er litt misunnelig? ?
  Benedikte
  ,
  Enig med at det blir litt mye av disse prometerimgene av innlegg. Og det med overkriftene kan være sykt plagsom og, men det er vel om å gjøre å få folk til å lese det. Din blogg er så og si den eneste bloggen jeg leser. Jeg havnet inn her for noen år siden og har tatt turen inn nesten hver uke siden det. Det må da bety at du gjør noe riktig 😃 Gleder meg til å følge deg videre!
  Sofie Kvelland
  ,
  Hvorfor skulle jeg være det? Jeg kan fritt gjøre det samme som enkelte, men det vil jeg ikke! :*
  Sofie Kvelland
  ,
  Tusen takk, Benedikte! Veldig hyggelig at du leser bloggen min og har fulgt meg så lenge 😊 Hjertlig takk!
  Tonje
  ,
  Haha jævla bra innlegg! Flere slike ?
  Citrix
  ,
  Som om jeg skulle sagt det selv.. Hehe <3 Men hvorfor kan man ikke kommentere tilbake det du har kommentert? Sånn i tråden?
  Sofie Kvelland,
  Hehe, tusen takk 😊
  sofiekvelland.no
  Sofie Kvelland,
  Skal ta det opp med supporten, for det hadde jo vært fint å få til dette 😊
  sofiekvelland.no