Slik mester du non-touring på 1-2-3

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Sminkeverden oppdaterer seg stadig vekk, og det kan fort være vanskelig å følge med på trendene. Jeg liker å følge min egen stil og utforske litt på egenhånd hva jeg trives med, men her om dagen kom jeg over en ny trend som jeg likte veldig godt - nemlig NON-TOURING! Glem tykke lag med sminke - jenter! Her skal sminken fremheve huden, ikke dekke den til så du ikke lengre kjenner deg selv igjen.

Contouring har jo vært en av de største sminketrendene i den siste tiden, og den er jo forsåvidt smart, men blir det ikke litt mye i lengden? Jeg trives i hvert fall godt med sminke som er raskt og enkelt, men samtidig gir et fint resultat! Derfor bestemte jeg meg for å prøve ut denne nye trenden og se hvordan det ble :-)

Step 1. Legg basen og påfør grunnlaget! Jeg starter alltid med en god fuktighetskrem. Med tanke på at man skal ha på sminke en hel dag, er det lurt å ha mye fuktighet til huden! En Primer kan også være lurt å påføre. Tas på i hele ansiktet.

Siden dette er en naturlig look trenger man ikke å påføre foundation i hele ansiktet, den kan fint brukes til å påføres på enkelte steder man vil dekke. Jeg var tidligere avhengig av å påføre foundation i hele ansiktet, men når man gjør det, så legger man et lag av krem som også dekker over huden. En naturlig glød er jo veldig fint, så jeg har sluttet å ta dette i hele ansiktet, men heller bare på de stedene jeg har urenheter jeg vil skjule! Alternativt kan du legge en farget dagkrem eller BB/CC cream som du tar på i hele ansiktet. En slik krem dekker ikke så mye, men gir fuktighet og en fresh og naturlig look - mange av disse inneholder også solfaktor som er et must om sommeren!

Ikke så mye foundation som skal til!

Alternativ CC Cream:

Tips: Når jeg kjøper fargede kremer før sommeren, pleier jeg å kjøpe 1 nyanse mørkere enn hva jeg er om vinteren. Man får ofte farge om sommeren og da kan det være lurt å tenke langsiktig med sminken! Man vil jo gjerne at den skal passe i lengden og ikke bli for lys heller :-) Foundation påfører jeg ved nesen, haken og litt i pannen!

Step.2 Concealer under øynene - få et åpent blikk! For å se mer våken ut påfører jeg concealer under øynene, jeg har brukt Benefit sin i en god stund nå og elsker den! Den inneholder også en primer, som gjør at concealeren legger seg bedre og dermed holder lenger.

Step.3 Tid for siste finish! Dette er det siste steppet og her trenger man ikke mange produkter, men litt for å sette prikken over i-en. Jeg vil anbefale å bruke en highlighter med en farge som passer dine hudtoner. Har du mørkere hudfarge kan en gylden highlight med bronsefarge i seg være tingen for deg! Jeg har litt lys hud og bruker derfor en highlighter med kalde rosatoner. Jeg påfører highlighteren på kinnbena, på amorbuen over leppene og nedover neseryggen!

Dette kittet er helt perfekt for alle hudtoner! Her har du både rosatoner og mer gyldne :-)

Voila! ?

Vil du gå får full contouring, feks om du skal på fest - sjekk ut videoen i dette innlegget Highlight and Contour

Produkt liste: Fuktighetskrem - Decléor Foundation - Loréal Paris CC Cream - Ole Henriksen Concealer - Benefit Highlight Kit - Makeup Revolution (ikke sponset)

Hva synes dere om denne looken?

Liker

Kommentarer

Benedikte
,
Denne looken likte jeg veldig godt! Ble litt lei av all den contouringen, så bar med noe som er naturlig:-)
Anne
,
Herlig, må si jeg har sett frem til at det blir litt mer naturlig igjen.
Cecilie S
,
NON-touring var jævla bra navn haha, er jo faktisk ganske beskrivende. Denne looken skal jeg prøve ?
Mille
,
Haha sånn har jeg sminka meg i flere år, velkommen etter 😊
Sofie Kvelland
,
Herlig 😃!
Caroline
,
Nydelig look ? Du er flink på sminke looker
Lise
,
Benefit sin stay don't stray er ikke en concealer men en øyenskygge primer...