Slik kan du feire valentine's, som singel!

Sofie's Tips

Nå nærmer det seg Valentines, en dag mange gleder seg til og en dag mange gruer seg til. Man vil ofte ikke være alene på en slik dag, og overalt ser man lykkelige kjærestepar, roser og sjokolade. Denne valentinen havner jo i en helg i år, så i steden for én dag hvor du føler deg litt alene, kan det føles ut som en hel helg hvor alle kjærestepar har det gøy og er ute. Men, det trenger ikke å være slik! Vi er i 2016, og for meg handler dette året mye om å ta vare på meg selv og få det bedre. Hvorfor ikke starte med Valentine's dagen? Om du er alene betyr ikke det at du ikke kan feire den eller at du skal være lei deg. Her er et helgeopplegg som jeg har laget, så de single kan få en fantastisk Valentine's dag!

FREDAG

Workout! Er det noe som virkelig gir deg en god følelse, så er det nok den følelsen du får etter trening. Om en hard treningsøkt ikke frister, hva med litt avslappende yoga? Jeg skal definitivt ta turen innom nærmeste treningsenter og slappe helt av. En fin ting å gjøre med veninne gjengen, også! Ta med alle veninne dine og dra på en yogatime, jeg kan love deg at du vil føle deg bra etter!

Spadag! Er det en ting jeg elsker å gjøre når jeg har Sofie-tid, så er det å freshe meg opp litt. Hva med å ta manikyr? Dra til en fin salong og prøv ut noe nytt med neglene dine, eller gjør det selv hjemme! Det er opp til deg. Jeg elsker å kure håret, ta ansiktmasker og virkelig stelle med meg selv. Da føler jeg meg såå bra!

Filmer! Kino vil man kanskje unngå på valentines dagen, så hva med litt Netflix? Netflix har et stort utvalg av mange filmer og serier. Jeg startet nylig på serien The 100, som er en utrolig spennende serie som jeg kan garantere at du vil elske! Man føler seg ikke alene når man ser skrekkfilmer heller (hehe), men Netflix har også et godt utvalg av komedier om heller liker det.

LØRDAG

Sett av hele dagen til deg selv! Denne helgen skal kun handle om deg og hva du ønsker å gjøre. Start dagen med å ta deg en lang og varm dusj og stell med deg selv! Smør deg inn med en god fuktighetskrem og ta på noe komfortabelt. Tøfler og joggebukse er helt innafor!

Spis masse god mat! Resturantene kommer nok til å være veldig kaotiske, så jeg ville heller ha dratt på butikken og kjøpt inn masse digg! Hva enn du har lyst på og som frister, kjøp det! Du kan også prøve ut en ny oppskrift hjemme og stelle i stand en SKIKKELIG god middag, hvis du føler for å være litt kreativ!

SØNDAG

Brunch! Hva med å invitere alle jentene på besøk til brunch? Da kan dere snakke om Valentines helgen som har vært og gjerne litt gossip, hehe. Få hverandre i godt humør og sett pris på hverandre! Å være med gode veninner på Valentinesdagen, er virkelig ikke feil.

Kveldskos! Tenn noen duftlys, re opp sengen med nytt laken, hent et teppe og en haug av puter og slå deg til ro.

''Watch romance movies gone wrong''. Haha, dette er favoritten min! Ikke alle kjærlighetshistorier er perfekte og ikke alle lever lykkelig i alle sine dager. Det er lov å ha det litt gøy for å føle seg bedre. Jeg vil anbefale My Bloody Valentine eller kanskje du vet om en annen film som får deg til å le? Valentinesdagen er kjent for å være en dag som handler om bare forhold, så det er lov å sette litt humor i det også!

Sist men ikke minst: Fortell deg selv hvor stolt og glad du er for å være akuratt den du er. Du trenger ingen andre, du trenger kun deg selv! Nyt ditt eget selvskap og senk skuldrene :-)

Uansett hva vi velger å gjøre denne helgen, er det viktigste at vi viser kjærlighet til oss selv. Er det en ting jeg har lært de siste månedene, så er det at om vi har en stor kjærlighet og et godt forhold til oss selv, så kan vi klare alt!

Liker

Kommentarer

Cecilie
,
Så bra tips, jeg skal nok se på Netflix ja hehe 😃