Simple and cute outfit

Fashion

Annonse // Innlegg i samarbeid med Na-kd.com. Kvelland15 gir dere 15% i rabatt og er gyldig i én uke fra nå!

God tirsdag kveld, fine dere!

Håper dere har hatt en fin start på uken. Det har jeg! Søndag kveld ankom jeg Kristiansand igjen, og i går var det duket for en middag ute med Simen og et vennepar av oss. Vi spiste på La Famiglia, restauranten Simen jobber på og var der hele kvelden. Det var en skikkelig fin kveld, og jeg koste meg så mye! Det er så og si det eneste stedet jeg og Simen drar til når vi skal spise ute, og det med god grunn. Maten er HIMMELSK og dere må ta turen dit dersom dere befinner dere i Kristiansand! Anbefaler forretten Antipasti på det sterkeste ♡

I dag har jeg tatt litt bilder, jobbet med sosiale medier og ryddet leiligheten. Etter dette innlegget er publisert skal jeg bake muffins og kose meg med serier. Etter at jeg var i Oslo på besøk hos Bestemor og fikk muffins servert, har jeg cravet det skikkelig. Det er jo så enkelt og godt!

Her har dere dagens outfit ♡ Splitter nye klær som jeg er så fornøyd med! Buksene er fra en av Hanna Schönberg sine kolleksjoner for NA-KD, og de sitter som et skudd på. Jeg elsker fargen, at de har et høyt liv og den søte slengen på slutten! I det siste har jeg fått dilla på jeans som dette, og jeg elsker at det er blitt trendy med litt ''løsere'' bukser. Husk å bruke rabattkoden ''Kvelland15'' for 15% i rabatt når dere handler!

Buksen finner dere HER

En slik topp som dette har jeg ønsket meg så lenge nå, da de er så søte og passer til så mye! Man kan velge å brette den opp slik jeg har gjort, eller ha den helt lukket. Hvor fine er ikke perledetaljene? Jeg elsker det!

Toppen finner dere her!

Nå er det tid for å lage muffins og avslutte kvelden rolig. Jeg håper dere har hatt en superfin dag, så skrives vi mer senere. Ønsker dere en fantastisk sommer videre! 💕

Hva synes dere om antrekket?

Liker

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Så fint!! 💙 Älskar väskan ihop med jeansen
nouw.com/ellendelin