Siden Sist

Blog

Hei babes! Ettersom det har gått noen dager siden sist oppdatering fra meg, tenkte jeg at det var greit med et oppsummerende innlegg. Jeg har nemlig vært i Oslo i helgen og der har det skjedd mye! Jeg må også få takke for så utrolig mange fine tilbakemeldinger på det forrige innlegget mitt. Jeg setter uendelig stor pris på alle mailene og kommentarene jeg fikk! Det har tatt litt tid å svare tilbake til alle, men jeg leser alt og kommer selvfølgelig til å svare tilbake på alt som kommer inn.

TORSDAG

På torsdag skjedde det ikke så alt for mye. Jeg tok toget hjem til Oslo og var hjemme i 21 tiden. Da hadde det gått omtrent 3 uker siden jeg flyttet hjemmefra. Det var skikkelig koselig å komme hjem, å se familien, Bruno og kaninen min! Badet i leiligheten her i Kristiansand er under oppussing, så det var utrolig deilig å endelig ta seg et langt bad. Etter noen timer med familien la jeg meg, på fredag skulle jeg nemlig veldig tidlig opp!

FREDAG
Det var tid for årets Brand Boot Camp! Jeg ble så glad da jeg fikk invitasjonen, og jeg kunne selvfølgelig ikke gå glipp av det. Dette var da hovedgrunnen til at jeg dro til Oslo i helgen! Dagen startet kl 07 for min del og det var en helt fantastisk dag! Jeg vlogget faktisk hele dagen, og den videoen kommer ut i løpet av uken. Jeg slenger med noen bilder under her fra dagen, så dere kan få en liten smakebit. På kvelden dro jeg ut, Simen og Andreas ble med til Oslo og det var så gøy å se mange kjente fjes igjen! ✨

LØRDAG
Lørdag morgen hentet mamma meg hos Simen og vi kjørte rett til svenskegrensen. Jeg ville handle inn litt billig mat og treningstøy (jeg har jo startet på cheerleading nå!!) så det var en veldig fin dag der. Jeg hadde vell og merke på meg fredagen's antrekk, da jeg ikke rakk å dra hjem.. Haha, følte meg rimelig harry da jeg gikk i gårsdagens antrekk MED gårsdagens sminke og spiste cheeseburger til frokost. Jaja 🐒 På kvelden dro jeg i bursdagen til skjønneste Tina og det var veldig hyggelig, til tross for at jeg var en smuule redusert. 😜

SØNDAG
På søndag dro jeg til bestemor for lunsj og det var så hyggelig å se henne igjen! Vi hadde det veldig hyggelig, Bestemor hadde bakt vafler til meg og vi satt ute i solen og koste oss. Litt senere kom mamma og broren min for å hente meg, og da dro vi på kino for å se Skjelvet! Den filmen elsket jeg og om dere ikke har sett den: hva venter dere på?? Se den!

MANDAG

Mandag var jeg først hos tannlegen, og så møtte jeg skjønneste Caroline i byen. Hun ble med meg til Vanity Clinic, der jeg tidligere har fylt leppene mine. Nå har jeg derimot gjort motsatt, jeg har tatt ut alt av fillers! Jeg kommer til å skrive mer om det senere og vise dere før-etter bilder. Jeg er så fornøyd og veldig glad for at jeg valgte å gjøre det! Etter å ha fjernet fillers dro Caroline og jeg med mine gigantiske hovne lepper (haha!!) videre til Fridays på Aker Brygge. Vi satt der en liten stund, catchet up og spiste nyydelig mat. En veldig fin avslutning på mitt lille Oslo opphold! På kvelden tok jeg toget hjem igjen til Kristiansand og nå befinner jeg meg på rommet mitt i leiligheten. Kl 19:30 har jeg cheerleading trening, og jeg synes det er så gøy og spennende! Jeg har jo null erfaring med cheerleading fra før, men har alltid ønsket å prøve det. Det er jo skikkelig kul trening og man lærer så mye gøy!

Så, det var da det jeg har gjort siden sist! Nå skal jeg som sagt straks på trening, før det må jeg ta meg en liten nap. Hehe, dere kjenner meg.. Håper dere har hatt en fin helg, så skrives vi mer i overimorgen! Er to youtube videoer som kommer ut denne uken forresten 🌟 Så følg med!

Liker

Kommentarer