Shoutout til årets største flause

Blog

Dere.. I dag toppet jeg virkelig kaka for mine egne flauser, haha! Som jeg nevnte i går hadde jeg litt av en dag, hvor det meste gikk i mot meg og jeg la meg om kvelden en smule flau over alt som hadde skjedd. Jeg trodde at det ville gå en god stund til min neste flause ville oppstå, men der tok jeg feil!

Først, la meg spørre dere. Ser dere noe rart med dette bildet?

Vell.. Jeg la ikke merke til det før jeg hadde gått slik på Bryn Senter i hele 2 timer. Jeg var innom alle klessbutikkene, smilte og lo og fortalte at jeg hadde tatt over instagram kontoen deres og var blogger. Jeg merket ingen rare blikk og la ikke merke til dette før jeg var hjemme igjen og mamma begynte å le. Details er jo alt, så her har dere noen..

Hvordan er det mulig? Slik har jeg klart å gå i hele dag - med jakken feil vei!! Hvor flaut er ikke dette folkens? Min første reaksjon var å le som bare det og så ville jeg legge meg ned på bakken for å gråte. Dette er så utrolig typisk meg og jeg kan nesten ikke skjønne at ingen sa i fra heller, haha! Dette blir nok en morsom historie å fortelle når jeg er gammel, og jeg kommer til å være litt ekstra flau når jeg tar neste tur til senteret. Men men!

Jeg er vell ikke den eneste som har begått en så stor flause før? Hehe!

Liker

Kommentarer

Christine
,
Hahaha, jeg dævver - har du virkelig ikke merket det før du kom hjem? Skulle gjerne visst om de andre så dette, superfashionistabloggern med jakka på feil vei, hahaa. Du er så morsom, Sofie 😃 og kjempesøt <3
Camilla
,
Hahaha 😊 Utrolig morsomt, har skjedd meg også, men fant det litt fortere ut en deg.
Sofie Kvelland
,
Hahha! Nei jeg merket det ikke før mamma sa det, da vi var hjemme igjen 😟 Ja, skulle gjerne visste det selv, haha! <3
Sofie Kvelland
,
Hahaha! Ja, det er litt rart at det tok meg flere timer før jeg merket det...