SHOPPESTOPP

Blog

Hei dere og god mandag!

Nå ligger jeg strekt ut som en hval i sengen min og prøver forbrilsk å holde meg våken. Jeg sov veldig dårlig i natt ettersom hunden min Bruno er blitt dårlig, uff, det er så fært når dyr blir gamle.. Han fyller 11 år om et par mnd, og det er fært å se at hørselen blir verre og at oppførselen hans endres litt og litt. Men, det var ikke det innlegget skulle handle om, og for å være ærlig blir jeg veldig lei meg av å snakke om det - så da bytter vi tema! Jeg kan fortelle mer om han senere når vi har vært hos dyrlegen 💗

Som overskriften sier har jeg bestemt meg for å sette i gang et SHOPPESTOPP, som skal vare i 6 måneder. Jeg er en person som er altfor glad i salg og jeg elsker å handle på nett. Det går mye penger i klær & sminke, og jeg har innsett den siste tiden at jeg faktisk har alt for mye av det fra før. Å ta pause fra shopping er godt for økonomien og ikke minst miljøet vårt. Klimagassutslippene fra det totale klesforbruket i Norge tilsvarer faktiskt omtrent 800.000 biler. Jeg har lyst til å være en mer fornuftig shopper, bli mer reflektert og ha kontroll over klesskapet mitt. Når det er så fullt av klær som det er nå er det masse fine plagg som blir helt glemt, og det er vell absolutt ingen grunn til å handle nytt hele tiden.

Det hadde vært veldig gøy om fler ville henge seg på! Jeg startet shoppestoppen 1.januar og til nå har jeg ikke merket noe særtlig til det, men det blir nok litt verre når jeg ser at det for eksempel er salg på Prettylittlething, som er min favoritt nettside.. Det kommer nok litt fristelser her og der i løpet av de 6 mnd, men jeg er fast bestemt på å klare det. Jeg skal da de neste månedene kun bruke penger på mat & drikke, og andre ting som faktisk er nødvendig, som å betale husleien - så får vi se hvordan dette går!

Hvem er med meg? 😄


Forresten! Når jeg kommer til Kristiansand skal jeg rydde i klesskapet mitt og finne ut hva jeg vil beholde og ikke. De klærne jeg ikke bruker vil jeg legge ut for salg på Tise, @sofiekvelland heter jeg der. Det er så mye bedre at noen andre får glede av klærne jeg ikke bruker, enn at de bare skal ligge og ta plass i skapet!

Liker