Semifinalist i Vixen Blog Awards!

Blog

Hei dere! Hodet mitt er forsatt godt plassert nede i skolebøkene og macen, men jeg må selvfølgelig få oppdatert dere i blant også :-) Setter veldig stor pris på at dere har forståelse for at oppdateringene ikke kommer så ofte den siste uken her, men nå nærmer det seg ferie og jeg gleder meg til å vise dere alle produktene jeg har testet for tiden!

Uten om det, har jeg en skikkelig gladnyhet, eller, det var en enormt stor gladnyhet for meg i alle fall! Jeg er nominert til Vixen Blog Awards for andre gang og det er så utrolig gøy, at folk har lyst til å nominere meg og bloggen min! Konkurrentene i år er sterke og en gjeng flotte bloggere, men det får bli som det blir ♥ Jeg hadde satt stor pris på om dere ville stemme på meg, hvis dere mener at jeg fortjener det :-)

Dette året har både vært utfordrende men samtidig utrolig lærerikt. Jeg har funnet ut hvem som virkelig er der for meg og funnet ut hvem jeg faktisk er. Jeg håper at året 2015 blir et bra år, med masse lærdom og at jeg utvikler meg videre! Starter det nye året med noe utrolig gøy, men det forblir en hemmelighet noen mnd til... Hehe!


Liker

Kommentarer

Vegetable Juice,
I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.
ryanmartinbasketball.org/
Financial Services,
Thank you for another informative site. The place else may I am getting that kind of info written in such an ideal manner? I've a venture that I am just now running on, and I have been on the look out for such information.
redcrosslincoln.org