Reisefeber

Blog

Hei søtinger! Dagen i dag har gått til å pakke, for i morgen reiser jeg endelig til Hellas - nærmere bestemt Athen! Nå har Hellas vært på nyhetene i ett sett hver dag, men det stanser ikke oss hehe. Så lenge man tar forhåndsregler går det nok fint :-) Jeg gleder meg i allefall utrolig mye til masse varme og sol! Denne gangen skal jeg ta med meg klær jeg aldri har brukt eller som jeg sjeldent bruker, ettersom jeg har litt for mye klær som bare ligger der.. Fant faktisk utrolig mange fine antrekk når jeg tittet nede i kjelleren, så det blir bra! Satser på å få postet antrekk til dere hver dag, men jeg må nesten se ann hvordan bloggingen blir med tanke på internettet der nede . .

Bildene måtte jeg ta med iPhonen min, ettersom jeg har så reisefeber at jeg sitter og skjelver og det var derfor umulig å ta bilde med kameraet. Jeg svetter, har vondt i hodet og er utrolig spent, noe som er uvant for jeg pleier aldri å ha så sterk reisefeber før jeg skal et sted! Er vell bare det at jeg gleder meg så mye til å dra at det gjør litt vondt.. Haha!

I hvert fall, jeg blir borte i én uke og skal prøve å få oppdatert dere så ofte jeg har muligheten. Nå må jeg forsette med å pakke, ha en fin tirsdag videre <3
Flere som skal reise og har litt reisefeber?

Liker

Kommentarer

Payday Loans,
I¡¦m now not certain where you're getting your info, however good topic. I must spend some time learning more or understanding more. Thank you for excellent information I used to be looking for this information for my mission.
www.redcrosslincoln.org
I must express my passion for your generosity for men and women who ought to have assistance with this specific niche. Your extremely own commitment to finding the message up and down had become extraordinarily valuable and have constantly permitted associates like me to get to their ambitions. The valuable guideline denotes so significantly a person like me and moreover to my colleagues. Thanks a ton; from each one of us.
www.youtube.com/channel/UCs3KOBeOuZMdA-Brr
IP: 82.99.3.229