pink it iiz

Blog, Fashion, Travel

Heihei :-) Håper alt står bra til med dere!

I dag er siste dagen i paradis og i morgen kveld går turen hjemover mot Oslo. Det er alltid deilig å komme hjem til egen seng og gode venner, men jeg kunne gjerne ha vært her enda lenger! I dag var vi å besøkte et ''spa lake'' som ligger noen minutter unna hotellet med bil. Det var utrolig vakkert der, og man fikk også spa ved hjelp av fisker som beit (?) av den døde huden. Dere aner ikke hvor mye det skilte når jeg badet, og jeg tok med gopro kameraet så det skal jeg faktisk vise dere senere! Jeg har tatt en raskt titt på klippene og det er noe av det morsomste jeg har sett av meg selv.. Stakkars meg som strever med å få kameraet til å funke, uten at jeg vet at det filmer meg under vann. Haha!
 
 
 
 
 
 
Her er kveldens antrekk! Rosa <3 Kjolen er fra Nelly og er kjøpt for noen år siden, clutchen er fra Michael Kors, Flash Tattos fra Glitter! Noen som gleder seg til å se noen morsomme klipp eller? Hehe! Det var forresten kjempe gøy å se at så mange ble med på meatfree monday! Herlig dere :*

Liker

Kommentarer

Plenty Of Fish In The Sea,
Hello to every single one, it's really a good for me to visit this web page, it includes useful Information.
tinyurl.com/pfqwy33
buy quest bars wholesale,
Hello, Neat post. There's a problem with your site in web explorer, may test this? IE nonetheless is the market leader and a good element of people will miss your excellent writing because of this problem.
goo.gl/KRIasR
Quest bars,
Just wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is just spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.
tinyurl.com/jvxplar