Perfekt brun, uten sol - hos Spraytanhuset!

Hair & Beauty

Hei og god dag, dere! For en uke siden var jeg innom Spraytanhuset sin salong her i Oslo, på Majorstuen for å få freshet opp fargen til jul og nyttår. Jeg er ikke en stor fan av solarium, og foretrekker derfor Spraytan mye mer! Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. Her har du muligheten til å få velge hvilken fargenyanse du vil ha OG du blir brun med en gang ;-) De ansatte på Spraytanhuset tar deg supergodt i mot og jeg kunne ikke følt meg mer velkommen. Virkelig super herlige jenter!

Brunfargen sitter veldig godt på kroppen og jeg elsker at jeg føler meg så fresh og fin! Leggene mine skinner jo opp, hehehe. Jeg har hatt fargen en stund så noe har jo gått av, men jeg må virkelig si at jeg synes den sitter veldig godt :-) Veninnen min Iselin ble med meg og fikk testet spraytan for første gang, og hun er superfornøyd! Hos Spraytanhuset kan du få en økologisk spraytan, og de har også en avdeling som holder til i Bergen! Jeg reiser snart på ferie og da passer det ekstra godt med litt farge fra før :-D

Dere kan lese mer om Spraytanhuset og spraytan her på deres nettside. Alt av priser, hvor lenge fargen holder osv, står der! Nå skal jeg ta meg en dusj og med det vil jeg ønske dere alle en super dag videre.

Noen fler som har vært å besøkt Spraytanhuset?

Liker

Kommentarer