Oppskrift: Vegetarisk lompepizza

Sofie's Tips, FOODPORN

Oppskriften er inspirert av Linda Stuhaug sin oppskrift som dere finner her. Anbefaler dere å ta en titt på bloggen hennes, der finner dere mange gode oppskrifter!

God fredag, fine dere!

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg delte en oppskrift med dere her på bloggen. Jeg gjorde det mye oftere før, og det begynner å bli en god stund siden sist! I den siste uken har jeg testet mange nye vegetarretter, og ettersom denne retten falt ekstra godt i smak, tenkte jeg å dele den med dere. Når jeg skal spise middag alene så liker jeg å ha raske og sunne middager, som ikke krever så mye. Dette er en veldig enkel rett, som både passer godt til lunsj, middag eller kveldsmat. Den lages på 1-2-3 og kan justeres til flere personer! Jeg hadde det til middag i dag og synes det smakte så godt! Gleder meg til å lage det til kjæresten en gang 💛

Dette trenger du:

  • Lomper
  • Pesto
  • Div grønnsaker. Jeg brukte avokado, paprika, løk og tomat!
  • Ost

Slik gjør du:

Skru ovnen på 180 grader og smør lompene med pesto.

Kutt opp grønnsakene og legg de på med både ost over og under. Du bestemmer mengden helt selv, jeg tok en del paprika da jeg er så glad i det. Man kan for eksempel også legge til mais!

Jeg hadde lompene i ovnen i omtrent 10 minutter, og lot de avkjøle seg i noen minutter før jeg spiste de. Lompen blir sprø på kantene, men er fortsatt myk i midten, så jeg brettet de da de skulle spises. Dette er virkelig en utrolig god rett, som jeg definitivt kommer til å lage igjen!

Jeg håper dere likte denne lille oppskriften, og at dere får en superhelg videre! Vi skrives mer senere ♡

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Åh dette så godt ut, og virker så enkelt å lage! 😍
nouw.com/rikkekristiansen