Oppskrift på sunne og gode eggemuffins

Sofie's Tips

Nå er det en stund siden sist jeg kom med en oppskrift, så tenkte å dele denne deilige oppskriften på eggmuffins med dere. Disse er gode både som hovedmåltid, feks med brød og salat til, eller som snacks!

I disse eggmuffinsene kan du ha oppi hva du vil - og lage flere ulike typer. Har du feks rester etter en tacomiddag kan du bruke det!

Her er forslag til det du trenger til 12 stk:

8 egg
Løk
Tomater
Paprika
Broccoli
Champion
Revet ost
Krydder

Slik går du frem:
Forvarm ovnen til 200 graderSmør en muffinsform/ gjør klar enkle muffinsbegreHakk opp ingrediensene i små biter
Pisk eggene med vann eller fløte (1 spiseskje pr egg) og bland i ønsket krydder (salt, pepper, chilli etc)
Putt oppi de ulike ingrediensene i muffinsformene - ca halvfulleFyll deretter på med eggemiksen, slik at muffinsformene er nesten fulleSett muffinsene i midten av ovnen og la de stå der i 20-25 minutter, til de er gyllenbrune. De vil heve gangske mye, men synke noe når du tar de ut av ovnen.Avkjøl et par minutter på rist før du fjerner muffinsene fra formene. Muffinsene kan oppvarmes i mikrobølgeovn om du ikke spiser opp alle med en gang - men jeg synes også de er gode kalde :-)
Servér gjerne med salat og brød til - ENJOY!
Hva synes dere om denne retten?
#oppskrift #eggemuffins #sunnmat #vegetar #ssbk

Liker

Kommentarer

Insurance Companies
Insurance Companies,
I am not certain where you're getting your info, however good topic. I must spend some time finding out much more or figuring out more. Thank you for fantastic information I was on the lookout for this info for my mission.
macraker.com
Brain Food
Brain Food,
I enjoy, result in I found exactly what I used to be looking for. You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye
ryanmartinbasketball.org
IP: 82.99.3.229