Oppskrift på hjemmelaget crepes!

God søndag fine lesere! Håper det er fint vær hos dere og at dere har hatt en super helg. I går var det Holmenkollen staffetten der både jeg, mamma og kjæresten deltok! Fy søren så tungt det var å løpe i den varmen, men utrolig gøy var det! Jeg startet stafetten for mitt lag og nervøsiteten som kom da jeg hørte skuddet kommer jeg nok ikke til å glemme. Jeg var så redd for å gjøre det dårlig og gi laget en dårlig start, men det gikk faktisk kjempefint! Folk i gatene heiet og jeg spurtet mot slutten og ga stafett pinnen videre. Etter det la jeg meg fint ned på bakken og var godt fornøyd!

Etter å ha trent liker jeg å unne meg noe godt på kvelden, så da lagde vi hjemmelaget crepes som smaker HIMMELSK! Etter jeg var i Paris har jeg fått helt dilla på dette, og med tanke på hvor lett det er å lage, blir det mye av dette på meg . . Hehe!

Du trenger:

Masse frukt! Jeg foretrekker banan, jordbær og blåbær Pannekake pose eller gjøre det fra bunnen av om du er ekstra flink! Nugatti/ Nutella (<3)

I mens frukten skjæres opp steker du pannekakene, og en del tynnere enn hva du ellers hadde gjort. Det er lettere å spise crepesene om frukten er skjært opp i veldig tynne biter, og kjæresten fant ut at banan skivene var litt for tjukke, så vi delte de 2 ganger så tynne enn hva vi vanligvis ville gjort!

Smør på Nugatti/Nutella i mens pannekakene er varme og legg på frukten!

Nå gjenstår det bare å brette sammen pannekaken, ta frem bestikk og NYTE smaken!

Voila!

Se så godt! Vi har masse pannekake røre igjen, så jeg skal definitivt lage meg dette til kvelds. Om man ønsker at det er litt sunnere, er det bare å droppe Nutellaen altså :-)

Noen som har laget hjemmelaget crepes før?

Liker

Kommentarer

eva-marie
,
Fine bilder 😃 Det ser godt ut. Hilsen Eva og Jane