One of those days

Blog
I dag skal jeg...

♥ Slappe helt av og hvile meg. Natt til i dag fikk jeg et allergi-sjokk som medførte at halsen og nesen min tettet seg og kroppen begynte å klø som bare pokkern. Dette var kjempe ekkelt og ødela mye for nattesøvnen, så jeg er mildt sagt sliten i dag. Jeg har nettopp kommet hjem fra Unilabs Bryn der jeg trosset klaustrofobien min og tok en MR undersøkelse. Ikke superkult akuratt, men men! I skrivende stund verker det i halsen og hodet, og jeg har en av de dagene.. Derfor blir det en skikkelig hviledag på denne frøkna!

♥ Se ferdig Grey's Anatomy sesong 5. Jeg har jo hoppet litt tilbake i serien og ettersom jeg ikke er i form passer det perfekt med et seriemaraton! Jeg ser frem til å bare ligge på rommet uten å gjøre noe som helst for et par timer, haha!

♥ Lage indisk mat med min kjære mor. Til tross for formen min har jeg en skikkelig appetitt og jeg GLEDER meg til å spise god indisk mat i kveld! Matlaging er også morsommere når man er to, så det blir hyggelig og digg å få i seg litt mat!

♥ Koble ut fra sosiale medier. Så fort dette innlegget er publisert skal jeg logge ut av Instagram, Snapchat og Facebook. En stor del av jobben min er å være aktiv på disse mediene, men jeg kjenner at det er deilig å ta litt pauser i blant og være avkoblet. Når man er hjemme en fredag og er syk er det heller ikke like kult å se ''alle andre'' være ute å kose seg, hehe!!

Med andre ord er det ikke så mye spennende på agendaen, men det gjør ikke så mye heller. I morgen er forhåpentligvis formen bedre, slik at jeg får kommet meg ut og gjort litt! Jeg håper dere får en fin start på helgen, så blogges vi når jeg har mer spennende ting å dele .. Klem!

Liker