One day left

Blog

Hei og god mandag til alle dere! I morgen reiser jeg, mamma og Z til New York, noe jeg tror kommer til å bli heeelt fantastisk. Kjenner det kribler i magen av utålmodighet, jeg vil reise NÅ! Jeg har jo vært i New York tre ganger tidligere, i mens for Z blir dette helt nytt og jeg gleder meg til å se reaksjonen hans når taxien kjører inn til Times Square. Den følelsen er helt ubeskrivelig! Jeg har enda ikke startet å pakke, men planen er å ta med lite klær slik at jeg har plass til en del, hehe. Når jeg kommer hjem, blir det forressten et nytt bloggsalg - men mer informasjon om det senere!

♥ ♥ ♥
Oppdaterer dere mer rett før jeg drar, så håper jeg alle har fått en fin start på uken!

Liker

Kommentarer

business information,
Hi there, I discovered your web site by means of Google while searching for a similar topic, your web site came up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.
redcrosslincoln.org
sohbet numaralari,
Excellent web site! I truly adore how it truly is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been produced. I’ve subscribed to your feed which ought to do the trick! Have a nice day!
www.bayansohbetnumaralari.net/