on my wishlist - autumn must haves

Fashion

// INNEHOLDER ADLINKS #Ginatricot

Hei fine dere! I dag tenkte jeg å vise dere hvilke høstfavoritter som er på min ønskeliste. Jeg elsker å kle meg fint om høsten og det er så mange kule plagg man kan bruke. For eksempel baggy strikke gensere og oversized kåper, ahh 💚 Jeg blir så inspirert på denne årstiden og gleder meg til å vise dere litt antrekk igjen. Nå er det jo helg og da er det perfekt å shoppe litt på nett synes jeg. For øyeblikket chiller jeg i stuen og tenkte å bestille med meg litt av disse plaggene hjem. Jeg håper dere finner noe inspirerende og at dere liker innlegget!

Denne cardiganen er jeg helt forelsket i og den måå jeg ha! Perfekt i størrelsen, jeg absolutt elsker armene og synes fargen er til å spise opp! Kan se for meg at den hadde vært drit kul til boyfriend jeans for eksempel. Dere finner den her.

Hello there. 😍 HVOR kult er det ikke med slike kåper? Den ser også fantastisk myk ut!! Denne kåpen ville jeg ha brukt til skinnbuksen min, med den lille sorte sekken jeg har - tror det hadde blitt skikkelig kult. Dere finner kåpen her!

Når jeg har sett jenter gå i bukser som det her, har jeg alltid stoppet opp og tenkt; HVOR finner jeg slike bukser?! Og nå har jeg endelig funnet en! Jeg har ønsket meg en slik dressbukse så lenge, de er elegante, men like vell skikkelig kule. Kan se for meg at meg og denne buksen i høst ikke blir et sjeldent syn. Når jeg først finner et plagg jeg har lett etter lenge, så tar jeg det nesten ikke av - haha! Dere finner buksen her!


BABY BLUE

YES YES YES! Er det to farger jeg har fått skikkelig dilla på den siste tiden, så er det lyseblå og orange. Jeg synes de fargene er så freshe og jeg har allerede bestilt med meg litt plagg hjem i de fargene. Jeg liker veldig godt oversized gensere, men samtidig elsker jeg de litt kortere plaggene, perfekt til skjørt for eksempel! Dere finner genseren her!

Singleter er noe vi alle trenger, og hvorfor ikke bytte ut de enkle hvite og sorte, med disse her? Jeg har sikkert hundre hvite singleter som bare ligger i skapet mitt. Jeg trenger noen nye! Kom over disse to, perfekte høstfarger og de koster kun 99kr! Finnes i mange fler farger og. Du finner toppen her!

Den genseren her synes jeg var så fin så jeg måtte bare bestille den med en gang. Den perfekte høstgenser - eller hva? Så lekre farger og perfekt passform. Dere finner genseren her ! Bestilte like så godt buksen ved siden av og, ettersom jeg tror den vil passe perfekt til. Jeg er en skikkelig stor highwaist-elsker og klarer ikke ''vanlige'' bukser. Buksen finner dere her!

Sist men ikke minst; Den perfekte dressjakke! Jeg elsker at den er helt nude brun, og etter min mening ett must å ha i klesskapet. Dressjakken kan kombineres på flere måter, enten med et skjørt for å rocke det til eller for eksempel en enkel sort bukse. Uansett, jeg synes jakken er så kul at den snakker veldig for seg selv! Dere finner den her!


HAPPY SHOPPING

Liker