Omstendighetene i Hellas

Blog, Thoughts & Opinions, Travel

Hei igjen! I løpet av mitt opphold i Athen har jeg fått utrolig mange spørsmål om hvordan omstendighetene har vært der nede, så jeg tenkte å skrive litt om det! Krisen i Hellas er noe som har tatt over de fleste nyhetskanaler, og jeg selv kjente at jeg var litt smålig skeptisk til hvordan det kom til å bli. Det er ikke noe tvil om at Hellas er et nydelig sted, og jeg kommer faktisk til å reise dit så mange ganger jeg har muligheten! Oppholdet der var helt fantastisk! Vi brukte aldri bankene, men hadde tatt ut penger (Euro) før vi dro. Vi ble ikke frastjålet noe og så heller ingen som ble det, men det kan være lurt å passe på. Som oftest er det en safe på hotellene hvor man kan legge pass og penger, og vi fordelte pengene i lommer og i vesker når vi var ute, slik at i verstefall om vi mistet noe - hadde vi noe igjen!

En ting jeg merket godt som var veldig trist, er synet av alle hundene som har kommet inn til byen, ettersom at flere av eierne i Hellas ikke har råd til å beholde dem mer. Det var et svært trist syn og jeg kjente det gjorde vondt å se så mange hunder som sov alene i gatene og lette etter hjemmene sine. Dette er noe man bør være forberedt på at man kommer til å se om man reiser dit..

Uten om det, vil jeg oppfordre dere til å reise dit og ikke la dere skremme av alt som skjer på nyhetene. Det var ikke et problem å være der til tross for omstendighetene og jeg hadde en helt fantastisk tur! Så lenge man tar forhåndssregler og er klar over situasjonen, er det ikke et problem:-) Men husk å ta med Euro, vi tok de ut før vi kom til Gardermoen flyplass i og med vi ikke tok sjansen på at også minibankenen der gikk tom for penger. Et smart tips er å ta ut penger i en av de mange filialene til Forex bank, da kan du også få ut ulike typer sedler så du slipper å bare ha med 50 Euro sedler :-D

Så til dere som er så heldige å skal reise til Hellas - KOS DERE & NYT DET!

#reise #hellaskrisen #sommer #sommerferie #Athen #ssbk

Liker

Kommentarer

Womens Health,
hi!,I really like your writing very much! proportion we keep in touch extra approximately your post on AOL? I require an expert in this house to solve my problem. May be that's you! Having a look forward to look you.
indymakes3.com
International Business,
Keep working ,fantastic job!
www.redcrosslincoln.org
IP: 82.99.3.229