Ødelegger media Justin Bieber?

Blog

Nå virker det som om det har tatt helt av med å skrive negative ting om Justin, det kan virke som om alt er ute av kontroll og at han bare gjør gale ting. Uanasett hvor på nettet jeg er så ser jeg negative oppslag som "Anmeldt for å ha spyttet på nabo", Varsler barnevernet om brev fra Bieber-fansen (om Beliebers som ikke har fått konsertbilletter vil ta selvmord, selvskading etc), "Bieber henges ut som hasj-røyker", Justin Bieber sendt til sykehus etter å ha fått pusteproblemer på scenen osv.

Det er nok dessverre sant mye av det som står skrevet, men kanskje også et tankekors over at han nå er i ferd med å bli utbrent, og at media som før skrev bare positive ting, nå benytter sjansen til å selge enda flere artikler basert på ondsinnet sladder og hendelser som faktisk ikke er så rart noen begår, med tanke på hvor mye press han må være under. Hvor har det blitt av det menneskelige i alt dette, det er snakk om et ungt menneske, kun 19 år, og så er han under et umenneskelig press. Bare tenk hvordan det må føles å ikke kunne gå utenfor døren uten at en horde av gærne jenter (ja, jeg må vel innrømme jeg er en av de) løper etter bilen han sitter i, fotografer som trykker linsa rett i trynet på han, sender stygge kommentarer til han ++. Ikke rart det kan klikke litt for gutten, jeg forstår han godt. Det som er litt dumt med den siste hendelsen om at han har kjørt i over 160 km i nabolaget, og spytta på nabone som ba han kjøre saktere, er jo da at han reagerer med å true med å drepe naboen. Men er dette sant, kan vi tro på alt som står skrevet? Sa han virkelig det? Og i såfall, hvor mange ganger har ikke du i sinne sagt ting i desperasjon som du ikke mener?

Jeg håper virkelig ikke at media ødelegger Justin, og at han nå snart kan få en liten pause (vel om merke etter Oslo konsertene, hehe) går det riktig ille så kan de jo også bli avlyst. Jeg var selv veldig aktiv i fjor da han kom, og elsker å jakte på kjendiser. Så på den måten er jeg kanskje ikke noe bedre selv? Vil helst tro at vi Beliebers ikke er de som ødelegger han, vi spres ikke ondsinnet sladder og vi holder sammen. Tror også Bieber setter pris på fansen, og at han likte Oslo!

Bilder fra konserten jeg var på i November, gled dere!!

Hva mener dere om alt skriveriet om Justin?

CRT13JDB

Liker

Kommentarer

kroger feedback,
I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Cheers
j.mp/1M5EXDL
krogerfeedback.com,
Hello there, I believe your site may be having web browser compatibility issues. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, great blog!
goo.gl/qjFqrA