Ocean girl

Travel, Cape Verde

Hei dere!

Nå har jeg kommet meg godt på plass her i Kristiansand og er tilbake i min hverdagslige rutine. Jeg kom hit mandag kveld og siden da har jeg vært på skolen, planlagt et prosekt vi skal jobbe med og vært på trening. Jeg har også planlagt en del bilder som skal postes, samt startet med å redigere videoene fra Kapp Verde. Det blir 3 videoer på youtube fra den ferien, og det synes jeg ikke at er så verst! Vi var der tross alt bare én uke, selv om det kommer til å se ut på instagrammen min som om jeg enda er der, haha..

Det er vell lov å poste bilder selv om man er hjemme fra ferie? 😉

For det er i hvert fall planen min! Når det er vinter i Norge er det veldig vanskelig å finne bra locations og lys, så derfor jobber jeg litt ekstra hardt når jeg er på ferie - så jeg skal ha fine bilder å dele med dere når jeg er hjemme! 😌

Jeg trives så godt ved havet og jeg skulle så ønske at det var mindre bølger de dagene vi var der, så jeg kunne ha badet mer. Det var jo faktisk over 6 meter høye bølger til tider, og det får dere sett i den ene videoen jeg holder på med.

If you wonder;

Topp Nelly

Skjørt Ebay

Øredobber H&M

Nå skal jeg straks skifte til treningstøy å komme meg på trening sammen med en venninne! Vi har faktisk booket oss inn på en time som heter ''Sterk med stang'' og den skal visst nok være beinhard. Det blir spennende! Jeg kommer nok til å være støl som aldri før i morgen, men det har jeg faktisk ikke så mye i mot. Jeg synes det er deilig å kjenne at det tar litt på kroppen, hehe!

Håper dere får en fiin torsdag videre, så skrives vi snart igjen!

Liker

Kommentarer