Obsessed with this dress

Fashion

Annonse // Innlegg i samarbeid med NA-KD.

God dag, fine dere!

Det er vell trygt å si at sommeren endelig er her? Været i Kristiansand de siste dagene har vært helt FANTASTISK. Solen skinner, himmelen er blå og temperaturen er nydelig. Det passet med andre ord helt perfekt å ta bilder i den nye kjolen min fra NA-KD! Som overskriften sier er jeg _obsessed_ og jeg tror dere skjønner hvorfor. Dette er virkelig drømmekjolen! Alle detaljene, den åpne ryggen, ermene, fargen, lengden.. Ah, den er så fin!! Jeg er så heldig å skal i et bryllup i slutten av sommeren og da skal jeg få danset den inn!

Jeg kommer faktisk ikke over hvor nydelig denne kjolen er, og jeg har fått så mange fine komplimenter for den! Den er i tillegg superbehagelig å ha på seg, som er et stort pluss. Jeg elsker kvaliteten på plaggene fra NA-KD, og hvis dere går inn på Instagram profilen min @sofiekvelland, så kan dere se en sommerhaul med enda fler favoritter fra nettsiden!

🌸Link til kjolen her

Jeg har selvfølgelig også en rabattkode til dere! Koden ''kvelland20'' gir dere 20% i rabatt hos NA-KD og er gyldig i en uke 🌸

SAY Yes to the dress?

Liker

Kommentarer

Aaron
,

You look great Lydia <3 kiss