nytt i sminkepungen

Hair & Beauty

Hei dere! Beklager for så kort oppdatering i går, kom hjem rundt 16 tiden, postet antrekk og sovnet på soffaen. Der lå jeg liggende i 3 timer, som føltes mer ut som 3 minutter - hehe. Jeg har i hvert fall erklært meg selv frisk og nå blir det andre boller! Senere i dag går turen til Ikea hvor jeg skal se på litt diverse interiør til rommet. Målet er å ha malt veggen og pusset ferdig rommet innen søndag og det blir selvfølgelig oppdateringer om prosssen underveis!

MEN, nå skal jeg vise dere litt av de nye sminkeproduktene fra New York og ellers:

NB: Jeg selv prøver å unngå sminke som er dyretestet, men er desverre ikke 100% sikker på om alle produktene er klinisk testet. Jeg spurte i butikken og fikk beskjed om at jeg kan være trygg på alt sammen, men senere da jeg kom hjem sto det litt forskjellige ting på nett.. Jeg skal selvfølgelig passe mye bedre på til neste gang, for dette er ikke noe jeg støtter. Så vil bare ha det sagt, vanskelig å vite 100% sikkert men det skal ikke være testet på dyr. Om noen lurer kan jeg prøve å finne ut, og jeg vil heller være ærlig å nevne dette, for en hver kan gjøre en slik feil :-)
Ny og lekker sminkepung fra VS! Denne nude leppestiften er fra Too Faced og er en lipgloss med smeltet sukker. Bak denne ser dere en parfyme som jeg ikke klarte å unngå å kjøpe. Den lukter virkelig himmelsk, på lik linje med VS og Versace! Får aldri nok av parfymer jeg, hehe...

Foundation fra Nars, dette var et veldig raskt kjøp ettersom at jeg ikke hadde peiling på hvilken foundation jeg skulle kjøpe. Har sett mange makeup artister bruke denne og den dekker bra. Eneste minuset er at den er veeldig oljete, så om man har litt oljete hud fra før vil jeg ikke anbefale denne! Liten foundation ''svamp'', som gjør det lettere å påføre sminken :-)

Solpudder fra Bobbie Brown! Fått anbefalt dette av en rekke andre og bruker det til spesielle anledninger, ettersom at det er mye glitter i det passer det ikke helt til hverdags!

Var ikke denne lille rosa-dingsen drit søt? Dette er en ny form for vippetang og jeg synes denne funker mye bedre enn de andre standar tangene! Lett å ha med seg, fra Sephora!

Nye Clinique produkter til meg og mamma, fra TaxFree. Her har vi da en CC cream, overnight mask, øyekrem og ansiktskrem

Som dere kan se på det øverstebildet har jeg fått noen heelt nydelige leppestifter for Makeupmekka. Disse er garanter ikke dyretestet, og jeg holder på å teste de ut og er veldig fornøyd med fargene, skal vise dere de snart! Hva synes dere om produktene? Noen som har noe av det samme?

Liker

Kommentarer

Pof Download,
Wow, this paragraph is good, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to convey her.
tinyurl.com/q5om95e